lojza007

XXX.XXX.47.30
Utek mi z takovy ohradky nevite jak a kam.
lojza007

XXX.XXX.47.30
A co kdyz ho zazlapnu.
lojza007

XXX.XXX.47.30
Mam tady hodne veci muze bejt vsude ze jo.
lojza007

XXX.XXX.47.30
Prej muze bejd kdekoliv jdu koupit japka aby mi neumrel dam jevsude kde muze bejt aby mel co jyst.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Gdyž na něj zamlazkáž určytě přibjehne...
lojza007

XXX.XXX.33.215
A nic snad neni pryc nekde prej to byl vzacnej cvrcek kokosovy nebo tak nejaj a dozije se dvou let a us ani nikde necvrka.
lojza007

XXX.XXX.33.215
Cvrcek podbananovy.
lojza007

XXX.XXX.33.215
Kam muze ted jit kde ho muzu podkat me zajia.
lojza007

XXX.XXX.33.215
Ted nekde zacvrknul nevi nekdo kde takmuze bejt aby neutejlk oknem ven by umrel tady nejsou kytky bananu ze ne.
lojza007
napsal(a):
Ted nekde zacvrknul nevi nekdo kde takmuze bejt aby neutejlk oknem ven by umrel tady nejsou kytky bananu ze ne.
Nebudu řešit psaný projev, doufám, že Ti není víc jak deset let...Cvrček banánový, určitě není vzácný, používá se jako krmení...Nejí banány ani rostliny banánů...A musíš je mít zavřené, ne v nějaké ohrádce...
lojza007

XXX.XXX.41.142
A kde ted je zavrenej v tom pokoji tet jsem ho tam videl kdiby nebyl vzacnej nestal by 75korun ja platil 87 dovezly ho a jak utek z ohrady tam neni ani skvira.
lojza007

XXX.XXX.41.142
A jak ho chitit dam nekde kouse k bananu jesli ho tak ne nalakam a nebo slopku ?
lojza007

XXX.XXX.41.142
Je tam banan a slupka du ven a az pridu kouknu se pod banan jo i slopku jesly tam neni jo.
lojza007

XXX.XXX.41.142
Jo a kam ho mam pak dat kdystak aby se nepodrabal jak krtek ale i kdyz to je jen cvrcek udelam ohradku i se stropem jo.
lojza007

XXX.XXX.41.142
Ze sita proti mouchan to je a mam to pripraveny u bananu ten je vtakovym kvetinaci aby bil cvrcek na hline priklopim ho tim mam a bude tam.