Řadu let jsem kupovat pravidelně cvrčky a sarančata v PetStaru na Vídeňské ulici ve Futurum Brno. Bohužel nedávno změnil majitele a stal se součástí drahé sítě PetCenter. Chvilku držel původního dodavatele cvrčků i ceny. Bohužel od minulého týdne najel i tady na svého centrálního dodavatele. Cvrčci jsou kvalitativně horší a hlavně jej jich za stejnou cenu 45, - Kč za krabičku (zatím, počítám, že zdraží) asi poloviční množství.
Doporučí někdo obchod nebo dodavatele s kvalitními a cenově dostupnými cvrčky v Brně nebo okolí? Nebo nemáte někdo kontakt na původního dodavatele do PetStaru? Díky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já kupovala na Lidické. V pondělí odpoledne vozili "čerstvé". Ale jestli to tak pořád mají, to nevím, už cvrky nekupuju.
Co vím, tak asi nejlepší co se dá koupit v Brně v obchodě jsou na Lidické a na Moraváku (u Kounicove). Na Lidické mají banánové cvrčky (myslím) - takže větší, což se mi hodí, navíc mají i sarančata a šváby. U Moraváku mají myslím cvrčky krátkokřídlé, rozhodně nějaký menší druh, a mívají i mikro, což na Lidické jen na objednávku. Mají tam i šváby, sarančata nevím. na cenu určitě lepší než PetStar nebo Pet center
Dobrý den, do Futura pred zmenou majitele jsme zavaželi i na LIdickou a do dalších obchodů po Brně vozime cvrčky z vlastniho chovu my. POkud budete potrebovat i vetsi mnozstvi za cenyběžné na burze, volejte na telefon 776327682. Do Brna vozime minim.2-3x tydne.MOžný osobní odběr v Ostrovačicich u Brna.