DreameX

XXX.XXX.158.71
Zdravím,
chtěl bych se zeptat všech Brňáků a Brňáků-okolí, zda-li v Brně mají nějaký obchod´, ze kterého odebírají hmyz jako šváby nebo cvrčky.
Případně, pokud vám to přijde sehnat dobře a přehledně šváby stejně složité jako mně, zda byste uvítali nějakou domácí prodejnu s objednávkama i přes internet a doručováním po celé ČR a po Brně levněji a nebo osobním odběrem na určité adrese.
Děkuji za názory
No za mě bych určitě uvítal prodejnu s krmným hmyzem s možností objednat po netu a vyzvednout někde, jen by se to místo muselo trefit do těch míst kde se po Brně vyskytuji... No a samozřejmě muselo by to být za ceny srovnatelné s tím co člověk sežene na burze a ne za ceny ze zverimexu.
DreameX
napsal(a):
Zdravím,
chtěl bych se zeptat všech Brňáků a Brňáků-okolí, zda-li v Brně mají nějaký obchod´, ze kterého odebírají hmyz jako šváby nebo cvrčky.
Případně, pokud vám to přijde sehnat dobře a přehledně šváby stejně složité jako mně, zda byste uvítali nějakou domácí prodejnu s objednávkama i přes internet a doručováním po celé ČR a po Brně levněji a nebo osobním odběrem na určité adrese.
Děkuji za názory
Kolonie BLABERUS poskytuje krmný hmyz
šváby argentinské Blaptica dubia
šváby discoidalis Blaberus discoidalis
osobní odběr dle dohody 00-24
v centru Králova Pole v Brně
nebo zásilkou do celé ČR (SK)
Ověřená kvalita chovatelskými stanicemi
a institucemi
Blaberus