schwja

XXX.XXX.106.98
Cau chci se zeptat ve zveraku mi doporucily tuhle tep. zarovku ale nekde jsem cetl ze to je moc diky za odpoved.
schwja
napsal(a):
Cau chci se zeptat ve zveraku mi doporucily tuhle tep. zarovku ale nekde jsem cetl ze to je moc diky za odpoved.
150w pro užovku :D to je masakr! Samozřejmě bude asi pěkně drahá? Ve zveráku jsou vám schopní nacpat kdejakou kravinu. Kupte obyč žárovku, wattáž záleží na velikosti terárka, zkusila bych 25w (předpokádám, že užovka bude v nějakém spíše menším terárku), případně pak něco silnějšího, kdyby tato nestačila. Jinak opravdu gratulace odborníkovi ze zverimexu, který by vám z užovky udělal pečínku..
zajimovstituctu

XXX.XXX.53.1
Dobrý den,
opravdu by mě zajímalo, ve kterém Pet Centru jste ji koupil.150W je opravdu moc na toho terárium. Pokud máte účtenku, zašla bych ji tam vyměnit nebo i vrátit.
schwja

XXX.XXX.106.98
No ona stejne nesviti tak tam mam obyc. dneska ji zajedu vymenit za slabsi.
schwja
napsal(a):
No ona stejne nesviti tak tam mam obyc. dneska ji zajedu vymenit za slabsi.
Koukala jsem se na internet, vyrábějí se ve wattáži 50,75,100 a 150. Já být vámi použiju obyč žárovku, toto je v podstatě bodovka (také se dá koupit v normálním elektru), ale jestli trváte na použití této, tak si nenechte nacpat nic silnějšího než tu 50w a i to bude možná hodně. Pokud ale nemáte v bytě vyloženě zimu, myslím, že by měla stačit i slabší obyčejná.
schwja

XXX.XXX.106.98
Tak jsem vymenil za 40W