Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2015 19:35
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Jak to vypada a pusti se sama?

9.10.2015 20:31
nuty

XXX.XXX.11.30

Jo, párkrát, Z devadesáti procent, když tí je ruka cítit myší.Občas narazíš na některou, která se tak prostě brání.Skoro to nebolí ale krev trochu teče.Hlavně jí tu ruku nezačít rvát z huby, mohl by si jí ublížit.Větišnou pustí sama a když ne tak zkus vodu, pokud nezabere ani to, tak trochu nějaký vonavky nebo vody po holení na ruku před její hlavu.Ne na hada.To je ale fakt vyjímka.Jinak nezmatkuj jsou podstatně horší druhy .

9.10.2015 21:29
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Diky, no respekt mam, je to prvni had a kousnuti si nedovedu predstavit, agresivne nevypada, vypady nedela jen obcas esicko.

9.10.2015 22:05
nuty

XXX.XXX.11.68

Většinou se uklidněj.Už jsem jich pár zažil.Dej jí čas.

9.10.2015 22:16
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

nuty napsal(a):
Většinou se uklidněj.Už jsem jich pár zažil.Dej jí čas.

Chovatel mi poradil ze ji mam dat na krmeni do male krabky, protoze je v celkem velkem terarku, dnes se vyslikla, tak to planuji udelat zitra.Zatim jsem ji jen strkal ruku do terarka aby si zvykla na muj pach, jen to chmatnuti po ni musim natrenovat☺.

9.10.2015 22:34
Robik1980

XXX.XXX.232.5

Ahoj, někteří hadi si na tvůj pach nezvyknou nikdy, nechci tě vyděsit, ale je to tak, mám úžovky, hroznýše, psohlavce..a kousli už všichni , ale od guttky, předpokládám, že je to mládě opravdu neměj strach, pravděpodobně se jen lekneš, hlavně netrénuj žadné chmatání a zbytečně ji netahej ven, vím, že je to pro začátečníka těžké, ale hadi nejsou zvířátka na mazlení a když už ji budeš muset vyndat/krmení, úklid tera/ tak s ní manipuluj klidně a pomalu.Tak at se daří Robert S.

Přidejte reakci

Přidat smajlík