Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali někdo neznáte nějakou, nejlépe největší, internetovou stránku s prodejem/odkupem zvířat v Německu. Ideální by byla obdoba naší ifauny. Děkuji za radu.
Já koukám na http://www.terraristik.com/tb/list_classifieds.php nevím jestli je největší, třeba někdo přihodí ještě jiný odkaz, semka píšou chovatelé z celé Evropy (akorát pozor, když jsem něco poptávala, ozvalo se i hodně překupníků).
Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Děkuji za tip. Jde mi především o ptactvo, jako jsou pávi, bažanti, slepice, případně nějací papoušci. Chtěl bych si doplnit chov. Tak mě právě zajímá, co sousedé nabízejí Bohužel jsem nikde nemohl najít žádnou větší německou stránku, která by se zabývala prodejem zvířat, tak jako naše ifauna
Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Snad ano
Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Naší ifaunu mám celou shlédnutou. Bydlím v úplném sousedství s Německem, tak právě proto se na to ptám. Bohužel stránka, kterou mi poslala Loarena je jen převážně na terarijní zvířata, nikoli na to, co hledám já
Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Děkuji. Pracuji na tom
Karlosxz

XXX.XXX.97.47
Spíš mi šlo také o to, zdali někdo nezná internetovou stránku v Německu, která obsahuje vícero druhů zvířat jako ifauna.