Prosím o pomoc ! Agama !

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kateřinkaaa

19.12.2015 17:53
Kateřinkaaa

XXX.XXX.152.203

Potřebuji prosím poradit, moje agama bude mít v květnu rok. Vím, že když se neoloupe zcela stará kůže, že místo zbělá to se nám bohužel stalo na hlavičce sice kousek, ale bohužel jsem to neuhlídala.
To teď není náš největší problém, přikládám fotku. Vypadá to jako proleženina což je blbost, protože často se snažím aby se mohl hýbat i mimo terárium. Jsem z toho celkem vykolejená. Hlavně jsem z Přerova a nikde tady okolo asi není veterinář co by mi pomohl s agamou (už jsem volala).
Prosím Vás o pomoc, jako zkušené chovatele.

cufi

19.12.2015 19:43
cufi

XXX.XXX.199.100

Dobrý den, jen podle Vašich informací a fotky nelze určit problém. Bylo by nejvhodnější vzít agamku k veterináři. I když nemáte v Přerově veterináře, který by se plazy více zabýval, určitě budou schopni alespoň vyloučit plísně stěrem a mikroskopickým vyšetřením a případně se poradit s kolegy, kteří mají s plazy více zkušeností. Vím, že v Přerově je kolega MVDr. Richard Baťka, o kterém si myslím, že by byl ochotný zjistit si případně více informací. Zkuste se na něj obrátit.

Kateřinkaaa

24.12.2015 13:07
Kateřinkaaa

XXX.XXX.152.203

Tomu už jsem bohužel psala, neošetřuje plazy. Tak já nevím, příznaky plisně je nechut k jídlu, sýpavé zvuky to zatím vubec nemáme+ apatie vůbec nehrozí.. Musím najít nějakého veterináře, nebo aspon at mi to pošle do laborky at vím... ale děkuji moc za radu.

31.12.2015 09:03
kordiovsky

XXX.XXX.38.89

Dobrý den, uvedte podmínky chovu, přidejte fotografie zvířete, terária..

Přidejte reakci

Přidat smajlík