Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

juro.07

12.1.2016 18:29
juro.07

XXX.XXX.224.206

Dobrý den, předem se omlouvám za amatérský dotaz. Pořídil jsem párek Felsumek mad. jedná se o rok staré kusy. Vyčetl jsem, že se mají krmit 2-3x v týdnu. Ale nikde jsem nevyčetl množství potravy. Dnes dostala každá tři cvrčky. Bylo vidět, že dají klidně další. Kolik tedy mám dávat? děkuji předem za odpověď.

13.1.2016 09:00
Pavllis

XXX.XXX.136.41

Tři cvrčci jsou v pohodě, je to takové optimum, každé zvíře má trochu jiné potřeby, můj dospělý samec třeba žere strašně málo, vždy tak jednoho, max. dva cvrky, zhruba třikrát do týdne a není na něm vidět, že by strádal, samičce v období kdy klade vajíčka dávám kolik si vezme, obvykle čtyři cvrky, ale třeba I čtyřikrát do týdne, v době kdy má v kladení přestávku jí nedávám vice jak tři kousky třikrát do týdne, jinak zkrmuji vše co v létě přilétne oknem - mouchy, pavouky, můry, dokonce I vosy - po odstranění žihadla, určitě jim to svědčí, je znát že toto přijímají s větší chutí než cvrčky, jednou za čtrnáct dní dávám rozmačkaný banán s troškou medu nebo dětské přesnídávky, opět nejlépe s banánem, jiné ovoce u mne moc nechtějí, babán u nich hraje prim. vitamin a vápník jsou samozřejmostí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík