Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2016 16:43
Tom731

XXX.XXX.250.129

Dobrý den, jsem začatečník co se týče teraristiky a potřeboval bych poradit.Ctěl bych si pořídit felsumu madagaskarskou terárium mám (š.-45cm, v.-60cm, h.-40cm) ale jaké vybavení do terária? Čím felsumu krmit? Kolika žárovkami svítit a jakými?Potřebuje hodně UVB? Za odpovědi předem děkuji Tom731.

25.1.2016 10:43
Pavllis

XXX.XXX.12.171

Rozměr teraria je vyhovující I pro pár, do terka dát nějaké bambusové tyče různých průměrů jako dekoraci, úkryt a místo pro kladení vajec, na dno navlhčenou rašelinu, mělkou misku s vodou, jednou denně mírně porosit, mohou být živé nebo umělé rostlinky, teplotu udržovat přes den 28-30°C, pod žárovkou může být lokálně vice, přes noc pokles na pokojovou teplotu, UVB není podmínkou pokud dodáváš správně vytamíny ale je určitě lepší jej mít, krmit cca 3x týdně hmyzem vhodné velikosti, pravidelně dodávat vitamin a vápník, občas ovocné kašičky, to jen tak rámcově. Na netu najdeš spoustu podrobných návodů tak studuj, tady se radši ptej až když ti nebude jasná nějaká konkrétní zaležitost nebo mi napiš na poklly@seznam.cz. Až bude terko zařízené mohu nabídnout I mladé z mého odchovu.

27.1.2016 19:39
Tom731

XXX.XXX.250.129

Děkuji moc za info

Přidejte reakci

Přidat smajlík