Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2016 06:57
loko

XXX.XXX.117.114

Dobrý den
Hledám nějaké terarijní zvíře pro 12 letého syna už si pořídil terárium 40*40*80(v*š*d*).

Za odpovědi děkuji

29.1.2016 10:17
rec

XXX.XXX.243.27

Aspon daka indicia ,...treba si pogooglit a napr. Gekoncik nocny(E.macularius), netreba ih nahanat po byte, pri splneni zakl.narokov nenarocne...pripadne aj jeden Pagekon riasnaty(C.ciliaris), vyhodou moznost krmenia repashy food...

3.2.2016 17:28
vilo

XXX.XXX.136.22

Terárium na dĺžku... prihováram sa za gekončíka nočného, je to na začiatok ideálne zviera. Len je treba kupovať s rozvahou, najlepšie odrasteného (nie malé mláďa), vyvarovať sa kúpy jedinca s výrazne tenkým chvostom (radšej ani dobre vyzerajúceho obývajúceho s takým tenkochvostým "chcípákom" rovnaký priestor - niekedy sa to dá vidieť najmä v pet obchodoch).

3.2.2016 21:33
raddei

XXX.XXX.62.22

Jako první si ujasněte co by vás lákalo a jakou péči jste ochotni poskytnout. Jako ideální bych viděl rozhodnutí, zda to má být plaz nebo obojživelník. Poté zda to má mít nohy nebo ne. V tuto chvíli by mne napadlo kolem 50ti druhů plazů. Já jsem v tomto věku držel sezoně skoro vše co se u nás plazí a leze.
Rozhodně by měl být konečný výběr na synovi. Budete mít rozhodně větší šanci, že se o zvíře bude alespon nějaký čas starat nebo ho to chytne. Pamatuji si, že starost o naordinované zvíře rodiči není ono.

Až se dostanete do stavu kdy budete schopný říci, "chceme ještěra, hada, žábu, čolky,..." můžu vám sepsat nějaký seznam, který by stál za progooglení a podle fotek si vyberete lépe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík