Prosím o pomoc, krajta královská není aktivní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2016 10:15
baracuda1991

XXX.XXX.16.82

Dobrý den mám rok a půl starou krajtu královskou, celou dobu vše v pohodě, žrala krásně, svleky v celku, nyní se již cca 10-14 přípravuje ke svleku, zašedlé oči měl už před 14 dny, od té doby leží na jednom místě v úkrytu, není vůbec akitivní ani v noci, zkoušel jsem potkana, ale toho si ani nevšimne...pořadte se to může být ? jsem z toho špatnej aby mu něco nebylo.

12.2.2016 18:47
raddei

XXX.XXX.62.22

Myslím že jedno vlákno by stačilo. Pokud se had nesvlékne, je to nedostatečnou vlhkostí. Zákal netrvá jeden den. před svlekem se had zdržuje v úkrytu běžně. Před svlekem bych nekrmil a potkanem již vůbec ne.
Pokud je něco špatně, tak bez znalosti podmínek to nikdo neurčí a jestli je zvíře před svlekem nebo má nesvlek se bez fota nepozná.
Narosit počkat jestli se do rána nesvleče. Tot asi vše.

13.2.2016 00:39
baracuda1991

XXX.XXX.16.82

Jak jste již asi četl, nemám doma hada první den, jen jsem se s tak dlouhou prodlevou ještě nesetkal, tak jsem se slušně zeptal čím to může být ;-) vlhkost během svlékání udržuji 60-70%...podmínky jsou řekl bych dostačující, teplota pod žárovkou okolo 34 stupnu, v chladném koutě těch 26..v noci nechávám klesnou tak na těch 23...terárium 100x50x50.

Přidejte reakci

Přidat smajlík