Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mona01

26.2.2016 07:43
mona01

XXX.XXX.232.16

Dobrý den mám problém, moje suchozemská želva nezimuje, vrátila jsem se po 2 dnech domů a zjistila že je jakoby strašně opuchlá - zavřené nateklé oči, nateklý krk i prostor předních a zadních nohou - otok na dotek měkký - želva apatická - po chvilce věnování se probrala a začala reagovat na podněty avšak nechuť k jídlu přetrvává nejvíce mne zaráží že se to stalo opravdu během chvilky - prosím o nějakou radu - zatím řeším očními kapkami, štávou z mrkví do krku aby měla přísun vitamínů, žádné pisklavé zvuky žádné bublinky ani hlen pouze velký otok

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2016 08:08

mona01 napsal(a):
Dobrý den mám problém, moje suchozemská želva nezimuje, vrátila jsem se po 2 dnech domů a zjistila že je jakoby strašně opuchlá - zavřené nateklé oči, nateklý krk i prostor předních a zadních nohou - otok na dotek měkký - želva apatická - po chvilce věnování se probrala a začala reagovat na podněty avšak nechuť k jídlu přetrvává nejvíce mne zaráží že se to stalo opravdu během chvilky - prosím o nějakou radu - zatím řeším očními kapkami, štávou z mrkví do krku aby měla přísun vitamínů, žádné pisklavé zvuky žádné bublinky ani hlen pouze velký otok

Stav je vážný a bez veterináře nic nevymyslíte. Možná nevymyslíte nic ani s ním.

26.2.2016 08:10

Jo, a bývá to dna.

mona01

26.2.2016 08:33
mona01

XXX.XXX.232.16

Děkuji za odpověď já si myslela že s holkou bude něco horšího než jen rýmečka :( tak bohužel na veterinu, ale podle příznaků to asi bude opravdu dna jelikož už týden má vodovou moč bez hlenů a u dny je to také údajně jeden z příznaků, snad ještě nebude pozdě

Přidejte reakci

Přidat smajlík