Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, zdědili jsme želvu, pomalu se probouzí, ale připadá mi taková letargická. moc nechce žrát- dala jsem ji pekingské zelí a kus jablka, ale sežrala jen trošku. Zájem měla o kočičí konzervu, ale to mi nepřipadá ideální. Jak ji máme po zimě dostat do kondice?

Odzimování NENĪ záležitost pár dnů, nastartování organismu po hybernaci trvá 2 - 3 týdny
Zkuste si o tom něco nastudovat a hlavně ZAPOMEŇTE na kočičí konzervy a podobný hovadiny
Venku už snadno najdete pampelišky, jetel, jitrocel...
První týden ji nechte v klidu v cca 15/10 stupních (den/noc) bez svícení, MUSÍ mít přístup k vodě.
Druhý můžete začít přisvětlovat (jen pár hodin) a tak cca po 10 dnech ji nabídnout potravu...a pak postupně najet na normální režim. Máte pro ni venkovní výběh?

Nemáme ji dlouho. Venkovní výběh vybudujeme to problém není. Kočičí konzervu nám doporučil chovatel _ jen kousek a nezdála se mi, proto se ptám. Přístup k vodě samozřejmě má, pampelišku už jsem nabízela, ale nechtěla. Kdy jí máme dát do venkovního výběhu? nechci, aby nastydla. Jinak co vím, tak klasicky nezimovala, jen pospávala v chladnější místnosti.

Díky za ochhhotu, darovala jsem ji chovateii co má víc želv, bude jí tam líp.