Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2016 22:35
yosorian

XXX.XXX.204.198

Dobrý den, při návštěvě zoo mě zaujalo, jak si dva korovci lebedí v bazénku s vodou, což mě s ohledem na rozšíření a podnebí trochu překvapilo. Pátral jsem na netu a v zásadě jsem info k tomuto chování našel pouze v souvislosti se skončením zimování. Problém je, že ve stejné instituci jsem to samé chování viděl i při dvou předchozích návštěvách v rozpětí několika měsíců, takže dovozuji, že zvířata nedávají zimovat. Možná to jenom moc "řeším" a jedná se jednoduše o otázku "možnosti ke koupání"... Budu rád za vysvětlující komentáře.

argentinskysvab

13.6.2016 23:11
argentinskysvab

XXX.XXX.253.30

Zajímavej bazének na zoo :D
každopádně nemohou to být paraziti?

14.6.2016 19:55
yosorian

XXX.XXX.220.6

argentinskysvab napsal(a):
Zajímavej bazének na zoo :D
každopádně nemohou to být paraziti?

Z toho improvavizovaného bazénku usuzuju, že nebylo úplně v plánu dopřávat jim pravidelnou lázeň. Pokud jde o parazity, tak úplně nevím, v čem by jim koupel pomohla. Rád se nechám poučit smajlík

101

14.6.2016 21:21
101

XXX.XXX.15.85

Helodermy vodu miluji (asi prave proto odkud pochazeji). Casto jsou i v US nachazeni ve venkovnich domacich bazenech, odkud se pak bohuzel nemaji jak dostat a casem se utopi. Moji ve vode klidne i spi, jak suspecty, tak horridy.

15.6.2016 20:33
yosorian

XXX.XXX.211.70

Super, díky za informaci, není nad zkušenosti praktika. Vidím, že se dle všeho jedná o normální chování a je to jen má neznalost. Nenapadlo mě, že když žijí v suchých oblastech, tak se budou s takovou oblibou koupat... Kdybych v zoo viděl velblouda naloženýho ve vodním příkopu, asi by mě to taky překvapilo smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík