Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2016 21:08
misackova

XXX.XXX.25.15

Dobrý den, chtěla bych si pořídit varana stepního, ale nenašla jsem vše co jsem potřebovala, a tak bych se ráda zde zeptala na pár otázek

1. Je lepší chovat samce/ samici (např. z hlediska agresivity, náchylnostem k nemocím, délky věku, celkové náročnosti atd.)?
2. Můžu už na mláděti poznat zda v dospělosti bude hodně agresivní nebo naopak klidný?
3. Máte nějaké ověřené způsoby na chov a "ochočení" varana (čas a místo krmení/ vyndávání z terária - způsob atd.)?
4. V jakém věku je nejvhodnější varana koupit?

Předem děkuji za odpovědi.

xmagorx1

2.7.2016 02:40
xmagorx1

XXX.XXX.140.24

Ja ho mam uplne od miminka cca 5-7 cm ale jen proto ze se k nemu nechovali řadne bylo my ho lito
mam kluka a je zlatej
nebrat pořat do ruky ale pozvolna zvikat ale povaha je povaha ta se jen tak změnit neda ale ja to řešil podle jidla a ted me nekousne ani při krmení
mevim koupit si idealně klidase ale aby to nebyla nemoc.

Nie!!!

6.7.2016 08:05
Nie!!!

XXX.XXX.234.101

misackova napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych si pořídit varana stepního, ale nenašla jsem vše co jsem potřebovala, a tak bych se ráda zde zeptala na pár otázek

1. Je lepší chovat samce/ samici (např. z hlediska agresivity, náchylnostem k nemocím, délky věku, celkové náročnosti atd.)?
2. Můžu už na mláděti poznat zda v dospělosti bude hodně agresivní nebo naopak klidný?
3. Máte nějaké ověřené způsoby na chov a "ochočení" varana (čas a místo krmení/ vyndávání z terária - způsob atd.)?
4. V jakém věku je nejvhodnější varana koupit?

Předem děkuji za odpovědi.

Radsej nic nekupuj, prospejes sebe aj zvieratu!

xmagorx1

17.7.2016 17:57
xmagorx1

XXX.XXX.140.24

Hm ja ho koupil jen skrs to že by chcipl ale to je jedno vy kokoti se nemužete pochopit navzajem a ja mam hodne zviře ktre ma vše.

Xdebilx2

17.7.2016 18:17
Xdebilx2

XXX.XXX.226.198

xmagorx1 napsal(a):
Hm ja ho koupil jen skrs to že by chcipl ale to je jedno vy kokoti se nemužete pochopit navzajem a ja mam hodne zviře ktre ma vše.

Ne my kokoti už nepochopíme tvojí češtinu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík