Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, teď mám už měsíc koupenou vodní želvu ze zverimexu. Měla by to být želva nádherná, ale podle mám pocit že by měla mít po stranách hlavy červené skvrny, nebo ty se udělají až časem? Ptám se hlavně proto, jestli může být přes zimu v bazénku. Poslední otázka :) kdyby to byla želva žlutolící tak by to nezvládla?
K fotkám: omlouvám se za kvalitu, kdyby byly opravdu hodně špatné tak můžu přiložit lepší.
Po stranách hlavy mám dojem, že to je trošičku oranžovější než ostatní žluté skvrny.
Předem děkuji za každou odpověď.
Je to Trachemys scripta scripta
chov v podstatě stejný jako u elegans, jen z venku dříve domů...(jsou malinko "háklivější")
jen pro jistotu
potrava:
na "sušené vymoženosti" ze zverimexu zapomeňte, jsou na tři věci
1)Ryby
by měli tvořit hlavní složku potravy. V ideálním případě by to měli být přiměřeně velké ryby podávané vcelku včetně kostí a vnitřností. Lze je koupit jako nástrahy v prodejnách pro rybáře, bo načeřínkovat
2) Žížaly
Dají se také koupit v nástrahách pro rybáře. Žížaly lze i chovat.Třá v dřevěné bedně s vrstvou vlhké zahradní zeminy. Krmíme je rostlinnými zbytky.
3)Šneci + slimáci
Ke krmení se hodí druhy s ulitou i bez ní suchozemští i vodní.
4) Patentky
Jsou výborným krmivem obzvlášť pro mláďata. Dají se koupit v akvaristice buď živé nebo mražené.
5) Rostliny
S tím jak želvy dospívají, začínají vyhledávat víc rostlinné potravy. Některé z želv rostlinnou potravu zcela odmítají.
- vodní rostliny (douška, okřehek, růžkatec),
- suchozemské rostliny (ptačinec, smetanka, jetel, jahodník).
Na zimu namrazit ryby, bo udělat želatinovou směs.
akvatera (pro 1 dospělou 0,1) min 120d x 50š x +40(vody), ostrůvek, výhřevné místo. bodovkou na cca35°,
voda pro malou 24 - 26°, pro dospělou pokojovka
dobrej filtr
asi jsem na něco zapomněl, tak sorry
Ptám se hlavně proto, jestli může být přes zimu v bazénku
tak to v žádném případě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moc děkuji za vyčerpávající popis, určitě se podle něho zařídím. Teď už snad poslední dotaz: jak je od sebe odlišit (pro nezasvěceného člověka) :).