Ano nedala, nejsem zastáncem chovu více jak jednoho druhu v jednom tera. Může to způsobit víc problémů než užitku. Tak proč riskovat? Je to můj názor, a o to v diskuzi jde. Vy máte zase jiný. Nechápu proč se kvůli tomu hned vztekáte. V diskuzi přece jde u výměnu názorů a zadavatel si z toho vybere co uzná za vhodné. Nikdo nikomu nic nediktuje.
tadeášek2008

XXX.XXX.7.2
Blbost dávat to dohromady. Společník stejný druh nejlíp aby bylo trio, ale želvu ne.
Žárovka na uvb a teplo dole pro želvu, ale i nahoře pro anilise, vzniklo by tak velké teplo v tera, hromada kabelů atd atd.
želvu lze chovat i venku např. to by se zas anolisovi lezlo pořád do terárka...prostě blbost složité. Lze chovat zvířata ze stejných lokací a ve vhodném tera.
Nekomplikujte to a neposlouchejte bludy.
Matis 007
napsal(a):
Já jsem neřekl že to musí být nebo že tomu prospěje ale že to může být.
Nemuze, je to zbytocnost...Aj ty "muzes" byt po krk v...a nie si. Tak tu zbytocne nepolemizuj o bludoch. Obdoba tvojho spolocneho chovu a drbania zelv. Same sprostosti. Zbytocne tu zo seba robis..
Matis 007
napsal(a):
A takyy jsem vyděl chovat mládata více druhu i profesionálního chovatele skalní s hvězdnatou nebo hvězdnatou se žlutuhnědou a taky paprscitou s pavoučí a nebyl žádný problém tak nevím co proti tomu máte mám to i vyfoceno.
len tolko k tomu. A u koho si to vyfotil ty expert?
Matis 007
napsal(a):
A takyy jsem vyděl chovat mládata více druhu i profesionálního chovatele skalní s hvězdnatou nebo hvězdnatou se žlutuhnědou a taky paprscitou s pavoučí a nebyl žádný problém tak nevím co proti tomu máte mám to i vyfoceno.
Lupus ti to zhrnul, jeden z dovodov preco rados bludy. A tato zasada plati pri vacsine mixovanych chovov. Tak u koho top chovatela si to videl?
Vyděl jsem to u Zdenka Přikryla chová dohromady dospělé vroubenky zelenavky dále chovné paprsčité s pardalíma obou poddruhů nebo mláďata skalních s hvězdnatýma nebo žlutohnědé s hvězdnatýma nebo pavoučí s paprsčitýma.
Anti_Matis000007

XXX.XXX.234.158
Matis 007
napsal(a):
Vyděl jsem to u Zdenka Přikryla chová dohromady dospělé vroubenky zelenavky dále chovné paprsčité s pardalíma obou poddruhů nebo mláďata skalních s hvězdnatýma nebo žlutohnědé s hvězdnatýma nebo pavoučí s paprsčitýma.
Nebo, nebo..Blbečku.