lukalanka

XXX.XXX.158.104
Zdravím,
moje vodní želvy dostávají občas granule (pelety). Nyní používám pelety pro všežravé plazi (na obalu vodní želvy) od Vitakraftu, zdá se mi však že velmi znečišťují vodu, a to i při malé dávce, kdysi jsem používal pelety značky Tetra pro mladé želvy a rozdíl byl velký.
Nyní přemýšlím o změně krmiva, zatím jsou mými favority Tetra repto min a Sera Reptil Professinal Carnivor...
Které granule/pelety bych měl koupit?
Děkuji za Vaše odpověďi.
ŽÁDNÉ
granule jsou na 3 věci a žádná z nich není pro želvy
Je to jen sázka na lidskou lenost (blbost?)..., která evidentně u některých jedinců vychází.
Co takhle napsat DRUH o který se jedná?
Až uvedete druh, napište složení granulí, které do nich chcete cpát a pak můžete dostat relevantní odpověď.
Krmte přirozenou potravou...
Uživatel s deaktivovaným účtem

lupus4
napsal(a):
ŽÁDNÉ
granule jsou na 3 věci a žádná z nich není pro želvy
Je to jen sázka na lidskou lenost (blbost?)..., která evidentně u některých jedinců vychází.
Co takhle napsat DRUH o který se jedná?
Až uvedete druh, napište složení granulí, které do nich chcete cpát a pak můžete dostat relevantní odpověď.
Krmte přirozenou potravou...
Souhlas
Aldabra

XXX.XXX.132.88
Pandinus
napsal(a):
Jedno je kolečko u trakaře! Jedno to rozhodně není. Granule jsou k ničemu, je to vyráběno pro idioty a lenochody.
Moje slova. Nikdo normální granulemi krmit nebude, když může dát zvířeti plnohodnotnou a zdravější stravu. Tedy nikdo - nikdo, kdo má svá zvířata skutečně rád a nehraje si jen na páníčka, co mu Julinka bere z ruky oranžový kuličky