Krajta královská - kousání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jakub91

15.8.2016 12:35
Jakub91

XXX.XXX.32.66

Dobrý den,
mám 3 měsíce krajtu královskou Věk cca 3/4 roku.Bez problémů loví, příijímá potravu.Dříve když jsem hada chtěl vyndat z terária se stočila do klubíčka a nechala se v pohodě vyndat a nedělala jí problém žádná manipulace.Poslední dobou u krajty toto chování (stočení do klubíčka) vymizelo a vždy když se kní přiblížím rukou je připravená ke kousknutí.Už se mi i stalo, že po mě "vystartovala".Může mi prosím někdo poradit, čím to může být?Popřípadě jak udělat aby si znovu zvykla na ruku?
Nevím jestli není problém s tím, že had má v terárium úkryt, kde je většinu času schovaná, když jí chci vyndat musím nejprve tento úkryt zvednout.

Děkuji za radu.

15.8.2016 16:02
ChameleonTonik

XXX.XXX.7.1

Naplácej té couře novinama po zadku ať ví kdo je pán!
Pokud byla zvyklá na ruce, už bych jí rukama nekrmil a nechal bych jí zvyknout třeba na potkany jsou vhodnější. Hodně štěstí s chovem pethada.

15.8.2016 17:01
terih

XXX.XXX.181.111

ChameleonTonik napsal(a):
Naplácej té couře novinama po zadku ať ví kdo je pán!
Pokud byla zvyklá na ruce, už bych jí rukama nekrmil a nechal bych jí zvyknout třeba na potkany jsou vhodnější. Hodně štěstí s chovem pethada.

Vy dnes tedy perlíte. Každopádně velmi trefná odpověď.

Jakub91

15.8.2016 18:06
Jakub91

XXX.XXX.32.66

Dík, musím říct, že jsem se taky trochu pobavil ..

Nějaká jiná rada?

chameleontomik

15.8.2016 20:08
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Mě pobavil příspěvek taky, víš že máš hada? a ti prostě koušou když nechcou ven. Stočení do klubíčka je klasická poloha pro krajtu když se stahuje bojí a schovává...kor pokud neměla schovku. tahej jen při nutné manipulaci a pokud hryže tak hákem - the end.

Přidejte reakci

Přidat smajlík