Zdenek zdene

XXX.XXX.131.147
Kolik zaplatím za dvou měsíční mláďata? Chovatel tvrdý že to je odchov ze zahraničí.
TeraSK

XXX.XXX.88.213
Pár korún..
Zdenek zdene

XXX.XXX.131.147
Ano pár korun.to myslíš kolik?za 1 mládě chtěl od 4 do 8000kc.to je vic než pár korun. Chci zjistit jestli nejde o podvod mohl by někdo poradit.
Zdenek zdene

XXX.XXX.113.165
Poslal bych foto jestli můžete meil.red nemam žádné.
Geoemyda

XXX.XXX.234.177
Zdenek zdene
napsal(a):
Ano pár korun.to myslíš kolik?za 1 mládě chtěl od 4 do 8000kc.to je vic než pár korun. Chci zjistit jestli nejde o podvod mohl by někdo poradit.
Hamm 100-200 eur( max!), red 200eur.
Geoemyda

XXX.XXX.234.208
100-200eur!
Terar

XXX.XXX.234.231
Za cenu od 100eur už kúpite krásne kusy a červené. V Hamme po tom už nikto ani neštekne, bežný dnes už skoro nezaujímavý druh. Za cca 170-200eur som už aj ja videl extrémne vyfarbené kúsky, ale nikto si za nimi nohy nelamal, stali tam väčšiu časť burzy. Boli na vedľajších stoloch, preto som si to všimol. Takže si ich dajte určite niekym doviezť z Hammu. Keď nemáš problém predať, prečo to tu dookola tlačiš?
Terar

XXX.XXX.234.231
mana
napsal(a):
Mám zájem o ty krásné červené za 100 euro.Že by jich v Hammu bylo nějak moc, jsem si nevšimnul a to tam nějaký ten rok jezdím.
Jinak nikomu nic netlačím, dokonce momentálně žádné červené nenabízím.Všechno je prodané nebo zamluvené.
Si ich tam zakup. Opakujem, nezaujímavý druh gekona, úplne bežný ako gekončík a mnoho masových druhov. Nič extra, su ich mraky v Hamne, dovolim si tvrdiť že takých 70- 80% putuje nepredaných späť domov.
Terar

XXX.XXX.234.231
Odchovava to s úspechom aj úplný pako, nie je sa potom čo diviť že cena je skoro "darujem".
Terar

XXX.XXX.234.231
Čo je na nich zaujímavé? Je druh, ktoey zaplavil už trh, problém je to už aj rozdať.
Tak mi nějaké dej.Já chovám to, co se mi líbí.Bavayie trh nezaplavily a nikdy ho nezaplaví, a co?Chovám 50 druhů gekonů.Považ, chovám třeba Gekko vittatus, zvíře za 3 stovky.A je mi úplně fuk, jestli je pro tebe zajímavé.Chovám je roky a chovat je budu.Místa mám dost, tak co.Takže neřeš, co chovám, za kolik a zda to prodám.Přijď v Hammu k mému stolu a můžeš ten nezájem vidět na vlastní oči.A jestli tam uvidíš pěkné red aurikuláty, můžrš mi je donést.Předem děkuji.
Terar

XXX.XXX.88.213
mana
napsal(a):
Tak mi nějaké dej.Já chovám to, co se mi líbí.Bavayie trh nezaplavily a nikdy ho nezaplaví, a co?Chovám 50 druhů gekonů.Považ, chovám třeba Gekko vittatus, zvíře za 3 stovky.A je mi úplně fuk, jestli je pro tebe zajímavé.Chovám je roky a chovat je budu.Místa mám dost, tak co.Takže neřeš, co chovám, za kolik a zda to prodám.Přijď v Hammu k mému stolu a můžeš ten nezájem vidět na vlastní oči.A jestli tam uvidíš pěkné red aurikuláty, můžrš mi je donést.Předem děkuji.
Opäť sa tomu hovorí strieľať do tmy. Nezaujímavý druh a téma uzavretá. Buď trpíš slepotou, alebo obmedzenosťou, trh zaplavený.
Terar

XXX.XXX.88.213
mana
napsal(a):
Ano, další díl slovenského, kolovrátkového seriálu Nezaujímavý, predražený, premnožený,..
Co je ti proboha, do toho?Pro mě zajímaví jsou a tvoje plky jsou mi u prdele.
Doneseš mi v tom Hammu nějaké?
Strč si ich do...analu, ak vieš kde ho máš! Zaspal si dobu v roku 1995.
Terar
napsal(a):
Strč si ich do...analu, ak vieš kde ho máš! Zaspal si dobu v roku 1995.
Ale no tak...Nechápu proč se vztekáte. Co je Vám do toho co pán chová. Pro Vás jsou to možná nezajímaví ještěři, ale pro jiné je to jinak... Já také chovám např. gekončíky, picty, obrováky, atd. Prostě proto, že se mi líbí. Chovatelství - teraristika, přece není jen o "špekách"...
A tedy zatím jsem si nikde nevšimla, že by Auriculati byli za babku.
Terar

XXX.XXX.234.172
Matis 007
napsal(a):
Normální chovatel chová to co se mu líbí ane to co je nejdrašší
A blb ako ty všetko podaruj!
Terar

XXX.XXX.88.213
macomb
napsal(a):
Ty máš dost!
Trepeš od veci, tento blb je znamy z inych vlakien, tak čítaj a pochopiš možno aj ty.
Terar

XXX.XXX.88.213
Matis 007
napsal(a):
Souhlasím s vámi.
Polodebil čo keby si už sa stratil niekde? Ty zvierata zobrajuci analfabet, ktorý sa vydávaš ako "skúsený" chovateľ! Veď ťa tu už každý pozná!
https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/diskuse/detail/3147293/pochlub-se-suchozemskou-zelvou#a3168964.