Problémy se svlekem u užovky červené

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2016 19:53
Mishule123

XXX.XXX.199.161

Zdravím, mám užovku červenou, kterou se si vzala z hroznych podminek. Z vyzabliny zacina konecne nejak nabirat, sama zere (zatim jen mysky) jen to slikani ji nejde. Slikne si treba jen vrsek hlavy s ocima a pak uz to dal nestahne. Zasekne se ji to v koutkach tlamky. Pri kontrole tlamky jsem nic neobjevila, zadny zapach ani anomalie. Ma terarium tak aby mela jako teply koutek pod zarovkou a na druhe strane chladecek. Kdy je pred svlekem ci po odkaleni tak ji rosim casteji. Musim ji davat do vany aby se vykoupala, stara kuze zmekla a dala se lehce stahnout. A slika se hodne casto, interval je 14 dni od predesleho svleku prijde opet zakaleni. Parazity jsem tez nevypozorovala. Prikladam fotku teraria.

Diky za rady a typy.

22.8.2016 23:38
nuty

XXX.XXX.11.120

Chtělo by to vlhký úkryt.Plastovou neprůhlednou krabici s vlhkým rašeliníkem, nebo alespon s mokrou utěrkou nebo ručníkem.Ty možné kožní parazity radši ještě zkontroluj, nemusí být moc vidět.Koukni na vodu v misce(bývají na hladině) a taky můžou být líp vidět v noci.

23.8.2016 08:13
Mishule123

XXX.XXX.1.20

Ukryt ma uprostřed terária, vlhko tam ma taky dost. Do misky s vodou chodi jen pit. Včera sem ji koupala ve vane a na hladine se drzeli pouze zbytky svleku neb rašelina. Zkusim ještě vymyslet ten ukryt jak rikša. Je ale fakt ze při svleku se ji svlak zasekne o koutky tlamy. Ještě ji planuju, zas po dlouhy době, dat vit. B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík