Hezký večer, prosím o radu.
Axolotl již asi měsíc nežere.
Na váze neubral je pořád krásně silný a velký...
Po žížale chňapne ale hned ji pustí...
O rybu, nitěnky a rybí maso nejeví zájem...
Asi před 4 týdny pozřel vídeňačku, od té doby ani ťuk...
Je to normální?
Děkuji za odpovědi :).
Atrinka

XXX.XXX.71.137
Dobrý den,
Přibližně před měsícem mi přestal žrát axolotl. Na váze nijak neubral. Při krmení pokaždé odvrácí hlavu.
Může mi někdo poradit co mám dělat?
Děkuji..
Rosomac

XXX.XXX.39.50
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat když mi axík snědl nějaké kaminky a zřejmě je nemůže vyloučit? Má u zadečku černou skvrnu (zřejmě bobek) a v břichu další... Nemůže jest a silně zhubl... Děkuji za rady.
MSochyno

XXX.XXX.193.250
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat když mi axolotl nechce jíst už týden nic nesnědl a bojím se že mu něco je může mi někdo prosím poradít co dělat ? Děkuji
MSochyno
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat co mám dělat když mi axolotl nechce jíst už týden nic nesnědl a bojím se že mu něco je může mi někdo prosím poradít co dělat ? Děkuji
Kolik máte teplotu vody? Není problém tam? Axolotli obecně jsou při správných podmínkách zvířata na desetiletí, ale mají jedno velké ALE a tou je teplota vody. Jsou to spíš zvířata někam na verandu do studenovodních nádrží, než do pokojů. Osobně jsem nevědomky odpravil před lety dva jen tím, že jsem akvarijní nádrž v již tak teplé místnosti přisvětloval zářivkou, která vodu ještě dohřívala. Je ideální, pokud teplota vody nepřeleze 20-22.
O krmení se nebavím, předpokládám, že krmíte žížalami, malými rybkami nebo kousky rybího masa (míním sladkovodní rybky, žádné mořské a file).
MSochyno

XXX.XXX.193.250
No už je to dobrý umřel :(
Uživatel s deaktivovaným účtem

MSochyno
napsal(a):
No už je to dobrý umřel :(
Tak to ale není moc dobrý.