adamzolmu

XXX.XXX.159.244
Ahoj, včera jsem si z burzy přinesl jednoho malého drobečka 10 -11cm
zkoušel jsem mu dát malé tak asi 0,5cm dlouhé šváby z naší chovné kolonie, ale zatím nejeví zájem. myslíte žě zatím můsí jíst jen ovocnou kaši? jo a ještě mám druhý dotaz zatím má v terárku jen UV žárovku a nevím, jestli je lepší pro něj lepší vyhřívací kámen nebo tepelná žárovka...(každopádně mám dnes v plánu koupit jedno z toho + velkou zásobu banánů ). předem děkuji za všechny rady tohle je můj první ciliát a doteď jsem měl jen chameleony takže s pagekony moc zkušeností nemám. Smozřejmě jsem studoval info i na internetu ale rady z první ruky od zkušených chovatelů jsou nad zlato
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
Než se do tebe pustí hladoví psi prahnoucí pro oběti jako ty...
CO JSI KUR* STUDOVAL?
topný kámen?
UVB / UVA ?
Bez žárovky a top.desku z boku na sklo.
nech ho v klidu bude jíst, dost záleží co žrap předtím, zkus cvrky.
Adamzolmu

XXX.XXX.12.39
Děkuji to víš jako divil by ses na co ve zverimexu narazíš a pojem vyhřívací kámen je v dnešní době úplně běžný tento termín používají i chovatelé, trochu mě zarazilo, že tohle neznáš
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
Vím co je vyhřívací kámen, ale na co ho potřebuje stromová ještěrka nebo vůbec gekon mě známo ani z literatury není.
Adamzolmu

XXX.XXX.159.244
Kvuli teplotě a tak a protoze o tom moc nevim tak se ptám, jo a žárovka UVB. Paní chovatelka říkala že je krmí švábama tky, takze myslim, že cvrčci by asi nepomohli.
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
Topný kámen na zemi teplotu ve výšce kde se pagekon vyskytuje nebo na skle moc neovlivní.
UVB pro nočního tvora je na...nahrazuje sluneční záření čili?
o pagekonech toho je mraky chce to asi líp hledat a číst.
Adamzolmu

XXX.XXX.159.244
No me zas chovatelka tvrdila ze je aktivní přes den proto UVB.
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
Neříkejte jí tedy chovatelka.
Adamzolmu

XXX.XXX.159.244
Děkuji