adikan

XXX.XXX.214.107
Chcel by som sa spýtať tých ktorý máte viac skúseností, akého jaštera by ste mi odporučili
som pokročilí hovatel ale nechcem nič nočné mám neobmedzéný čas.Niečo vo finančne rozumnej kategorii
chovatel plazů

XXX.XXX.33.195
Skuste chameleona jemenského.
adikan

XXX.XXX.214.107
Trohu som nad tým uvažoval ale nie je to pre mna chcel by som niaku viac aktívnu.
chovatel plazů

XXX.XXX.33.195
Jestli chcete aktvní zvíře kupte si pralesničky.
Hermínka

XXX.XXX.255.2
Pagekon Řasnatý.
adikan

XXX.XXX.214.107
Ano ale ten je nočný ?
alebo je aktívny aj cez den.
Hermínka

XXX.XXX.255.2
Já ho mám a můj je aktivní i přes den.
adikan

XXX.XXX.214.107
Ako ako ste na tom z ocasom
a máte pár alebo len jedného.
Hermínka

XXX.XXX.255.2
Zatím jednoho ale plánuji koupit další.
Hermínka

XXX.XXX.255.2
Jak s ocasem?
adikan

XXX.XXX.214.107
Či ho ma alebo mu odpadol
alebo ako sa tomu vyvarovať?
Hermínka

XXX.XXX.255.2
No můj ho má. A dá se tomu předejít tím, že ho nebudete vyndávat z terária po krmení apod.
adikan

XXX.XXX.214.107
Len v čase krmenia?
Hermínka

XXX.XXX.255.2
Pagekon může ztratit ocas i když se popere s jiným zvířetem, že mu ten ocas ukousne nebo ze stresu nebo když se něčeho hodně lekne.
????

XXX.XXX.234.242
adikan
napsal(a):
Chcel by som sa spýtať tých ktorý máte viac skúseností, akého jaštera by ste mi odporučili
som pokročilí hovatel ale nechcem nič nočné mám neobmedzéný čas.Niečo vo finančne rozumnej kategorii
'Pokročilí'(ináč s y!) teda si, no tak akurat svojimi blbymi rečami! Vydávať sa za pokročilého a toto tu dokazovat v niekolkych vláknach je vážne stupidita najväčšieho zrna!
Snakesss

XXX.XXX.234.242
Pokrocili-y...
Snakesss

XXX.XXX.234.242
adikan
napsal(a):
Borec! Pokročilí!
Snakesss

XXX.XXX.7.40
STRANYX
napsal(a):
Zkuste leguana zeleneho. Krasny aktivni jester jen je narocny na prostor. Ale jinak uzasny mazel s pravidelnou peci :).
Debile! Ty si mazel pro psychiatrii!
Neex

XXX.XXX.149.3
Co takhle agamu kočinčínskou?
Jiřisnake

XXX.XXX.234.232
STRANYX
napsal(a):
Kdyz myslis :).
Vime! Chamik na vanocnim stromku! Idiote!
chameleontomik

XXX.XXX.7.1
Ta jedle je super nápad :) myslíte, že by se dala na jedli napíchnout i jiná tropická zvířata? takový terasadomaso stromek na vánoce :)
za mě palec na horu a chamík do televize jako borec co mu přejem rychlej konec.