Adam J.

XXX.XXX.213.7
Já osobně jsem do dneška měl jen samé dobré zkušenosti s naší krajtou. Ale dnes když jsem ji chtěl měnit vodu byla napružená jako při útoku což se mi stávalo docela běžně ale vždy jsem k ní dal ruku a ona se uklidnila, ale dnes se jen tak neuklidnila a zakousla se mi do prstu. Nevím čím to bylo, přistupoval jsem k ní pomalu, od myši jsem nesmrděl ale i tak na mě zaůtočila. Za každou radu budu rád.
mloky

XXX.XXX.212.120
Jsou dva typy lidí co chovají hady. Ti, kteří byli kousnuti, a ti, kteří budou.
Afričan

XXX.XXX.112.242
Vpodstatě sis odpověděl sám - když má had "eso" na krku a nehnutě číhá v teráriu, tak zrovna loví. Když mu dáš ruku do místa, kde očekává myš, s velkou pravděpodobností po ní vystřelí. To je jednoduché a není čemu se divit - čili není dobrý nápad k hadovi takto přistupovat. I kdybys mu říkal Pepíček, je to stále studenokrevný samotářský lovec. Pro zmenšení rizika kousnutí pro příště doporučuji přistoupit k hadovi z druhé strany vyústění trávícího traktu. Neber hada zeshora, ale rukou ho podeber zespodu.
Nejedovatí hadi mají tu výhodu, že se můžeš manipulaci učit za pochodu a případnou chybu může opakovat tak dlouho, dokud tě jí had neodnaučí.
Jiřisnake

XXX.XXX.234.246
Nachádza sa tu viac typov ľudí, zabudlo sa na 3 skupinu - hlupák, idiot, slabo mysliaci, blb ( a výberu si sami).
ssnakess

XXX.XXX.214.231
Jiřisnake
napsal(a):
Nachádza sa tu viac typov ľudí, zabudlo sa na 3 skupinu - hlupák, idiot, slabo mysliaci, blb ( a výberu si sami).