Kate.rina.20

XXX.XXX.114.253
Zdravím. Potřebuji poradit ohledně agamky. Mám samečka stareho 4 měsíce a posledních pár dní má celý ocas bez pigmentu. I za hlavičkou má flek bez pigmentu. Mohli byste mi prosim poradit zda se jedná o svlek nebo nějakou plíseň a jak to léčit. Jinak terárium mám 90x50x50 mám v něm výhřevnou žárovku a UVB. Agama normálně ji cvrčky i šváby. Přidávám foto agamy.
Kate.rina.20

XXX.XXX.114.253
Kate.rina.20
napsal(a):
Zdravím. Potřebuji poradit ohledně agamky. Mám samečka stareho 4 měsíce a posledních pár dní má celý ocas bez pigmentu. I za hlavičkou má flek bez pigmentu. Mohli byste mi prosim poradit zda se jedná o svlek nebo nějakou plíseň a jak to léčit. Jinak terárium mám 90x50x50 mám v něm výhřevnou žárovku a UVB. Agama normálně ji cvrčky i šváby. Přidávám foto agamy.
...je to šatně vidět ale naši když se svlékají, tak vypadají obdobně...
Sofinuska

XXX.XXX.165.187
Dobrý den já píšu protože mám agamu a všimla jsem si že má bílý ocas nemá ho úplně celej ale má jenom kousek má tam kůži a mám trochu strach že by to by mohla být nějaká nemoc já totiž se mám tu agamu nově je to ještě mládě jestli to znamená že už pomalu dospívá nebo něco takovýho