Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2017 08:37
keku

XXX.XXX.99.173

Dobrý den, měl bych takový dotaz. Kdysi dávno mi utekly asi červy z přepravní nádoby co mam nachystané pro krmení chameleona a teď to vypadá že se mi někde usadily pod plovoucí podlahou a začínají se líhnout, protože nacházíme po bytě brouky. Nemáte někdo nějakou radu jak se s tím vypořádat.

evan

23.5.2017 11:03
evan

XXX.XXX.18.16

Taky se mi to stalo. Scénář úplně stejnej. Mě se celkem osvědčilo ty nalezené brouky házet z okna, chameleon je totiž nejspíš žrát nebude. Můžeš si z nich taky založit chov, abys měl po čase vlastní červy. Jestli tě potemníci rozčilují, doporučuju dát si panáka, jointa, nebo začít meditovat a cvičit jógu, ale líhnout pod podlahou se teda budou furt.

Janae

23.5.2017 11:38
Janae

XXX.XXX.233.1

To se mi stalo jako dítěti, už je to 25 let nazpátek a líhnou se pod podlahou stále.

23.5.2017 12:02
keku

XXX.XXX.99.173

Tak to mi chcete jako říct, že to musím rozebrat celou podlahu jo

Janae

23.5.2017 12:09
Janae

XXX.XXX.233.1

keku napsal(a):
Tak to mi chcete jako říct, že to musím rozebrat celou podlahu jo

U našich by to nepomohlo, podlahu dokonce měnili a občas se červík najde v sedačce nebo jinde. Kupodivu potraviny nechávaj na pokoji a dospělci nejsou vidět tak často, ale taky se najdou. Ta největší invaze za pár týdnů polevila a teď už je to jen občas jeden červ nebo dospělec, nic strašného. (ale udělat to moje děti, tak vraždím ).

evan

23.5.2017 12:51
evan

XXX.XXX.18.16

Oni přece nemaj pod podlahou nevyčerpatelnej zdroj potravy, takže když (poté co vylezou ti z uteklých červů) jednou za čas potkáš ojedinělýho potemníka druhé generace, tak se z toho snad nezblázníš, ne?

neregistrovanýuživ

29.5.2017 17:15
neregistrovanýuživ

XXX.XXX.149.3

Kupte si kočku...u nás to tedy funguje kocour nenechá žádného brouka bez povšimnutí, nezabije ho ani ho nesežere, pouze mňouká jak vyšinutý a hraje si s ním

Přidejte reakci

Přidat smajlík