Dobrý den, měl bych takový dotaz. Kdysi dávno mi utekly asi červy z přepravní nádoby co mam nachystané pro krmení chameleona a teď to vypadá že se mi někde usadily pod plovoucí podlahou a začínají se líhnout, protože nacházíme po bytě brouky. Nemáte někdo nějakou radu jak se s tím vypořádat.
evan

XXX.XXX.18.16
Taky se mi to stalo. Scénář úplně stejnej. Mě se celkem osvědčilo ty nalezené brouky házet z okna, chameleon je totiž nejspíš žrát nebude. Můžeš si z nich taky založit chov, abys měl po čase vlastní červy. Jestli tě potemníci rozčilují, doporučuju dát si panáka, jointa, nebo začít meditovat a cvičit jógu, ale líhnout pod podlahou se teda budou furt.
Janae

XXX.XXX.233.1
To se mi stalo jako dítěti, už je to 25 let nazpátek a líhnou se pod podlahou stále.
Janae

XXX.XXX.233.1
keku
napsal(a):
Tak to mi chcete jako říct, že to musím rozebrat celou podlahu jo
U našich by to nepomohlo, podlahu dokonce měnili a občas se červík najde v sedačce nebo jinde. Kupodivu potraviny nechávaj na pokoji a dospělci nejsou vidět tak často, ale taky se najdou. Ta největší invaze za pár týdnů polevila a teď už je to jen občas jeden červ nebo dospělec, nic strašného. (ale udělat to moje děti, tak vraždím ).
evan

XXX.XXX.18.16
Oni přece nemaj pod podlahou nevyčerpatelnej zdroj potravy, takže když (poté co vylezou ti z uteklých červů) jednou za čas potkáš ojedinělýho potemníka druhé generace, tak se z toho snad nezblázníš, ne?
neregistrovanýuživ

XXX.XXX.149.3
Kupte si kočku...u nás to tedy funguje kocour nenechá žádného brouka bez povšimnutí, nezabije ho ani ho nesežere, pouze mňouká jak vyšinutý a hraje si s ním