Luluart

XXX.XXX.246.11
Dobrý den,
Mám ani ne rok starého samečka krajty tmavé a dostal parazity. Po použití neostomosanu... dalo by se říct nastydl. Prudce syčí, tečou mu z nozder hleny dokonce tře si čumák o substrát a až ho má rozedřený. Nejhůř na tom je před svlékáním... potom co se svlékne tak to vypadá, že je uzdravený, ale vrátí se to... Jak se toho zbavit? Dokonce jsem se parazitů ani nezbavila a nevím jestli mám ještě neostomosan použít :(.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59
Spis jste si ho otravila nez ze nastyd. Jak jste redila neostomosan a jak presne a kde vsude na hadovi jste ho aplikovala? Byla mu po postrikani neostomosanem vyndana z terarka miska s vodou?
Luluart

XXX.XXX.246.11
Neostomosan jsem ředila 1:400. Terárium jsem celé vyklidila a poté postříkala neostomosanem, takže miska s vodou nebyla v teráriu. Neostomosenem jsem mu potřela tělo a trochu i hlavu. Takto jsem to aplikovala na více hadech, ale jen na jednom to nechalo takové následky...
Luluart

XXX.XXX.246.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Spis jste si ho otravila nez ze nastyd. Jak jste redila neostomosan a jak presne a kde vsude na hadovi jste ho aplikovala? Byla mu po postrikani neostomosanem vyndana z terarka miska s vodou?
Neostomosan jsem ředila 1:400. Terárium jsem celé vyklidila a poté postříkala neostomosanem, takže miska s vodou nebyla v teráriu. Neostomosenem jsem mu potřela tělo a trochu i hlavu. Takto jsem to aplikovala na více hadech, ale jen na jednom to nechalo takové následky...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.59
Tak jsem to nemyslela. Nechala jste terarko dostatecne vyvetrat a zaschnout? A zasadni vec. Jestlize jste hada strikala a pak mu tam vratila misku s vodou je to jasne, mate ho priotraveneho. On jaksi kdyz poleze pit staci aby se v te vode trosku vyrachal a pak z ni pil a voala ma vevnitr v tele hafo hnusu. Kdyz strikate hada neostomosanem mel by byt nejakou dobu bez vody. Prave aby se to z kuze hada neuvolnilo do vody kterou on pak vesele bumba. Takze je to jasne. Priste ho nechte aspon dva dny bez vody. Had to v pohode vydrzi a aspon se vam neotravi. Ja osobne kdyz strikam v pondeli, dostavaj vodu az ve stredu cca ve stejny cas jako se strikalo nebo vecer. Nikdy se mi had nepriotravil ani nebyl dehydrovany. Platilo pro parmesicni mimina i dospelce.