D.A.V.E

XXX.XXX.167.131
Dobrý den, přes 1r dmy jsem si pořídil mladý pár Chameleonů Jemejských asi 15cm velkých. Samec mi bez problému přijímá potemníky ale samice my od té domu jíst odmítá. Nějaké rady čím by to mohlo být? Předem děkuji.
D.A.V.E

XXX.XXX.243.158
Terárium je V80 Š50 H35. Teplota w5○ Osvětlení zatím žádné. Skoušel jsem krmit cvrčky i imágem potemníků.
chameleontomik

XXX.XXX.1.20
Máte spolu samce a samici ?
velikost pro jednoho je 80 50 35 nebo v tom vážně máte oba?
bez osvětlení?
vážně?
Teplota w5o ? je co? :D
imaga potemníků...
a jak dlouho je máte.. přes 1r dmy, z toho kokoS poznám :D
Každopádně bych dodal, že jste chuligán a vont... chcete li dopřát zvířeti život -zářivku, oddělit, UVB teplo pořádně větve... nebo aspoň důstojnou smrt jebněte sním o futra bude mu líp...pokud stím ihned něco neuděláte.
https://www.ifauna.cz/vlozit-inzerat/terarijni-zvirata/ a vyberte daruji, nebojte se horších podmínek mít nemůžou bude jim dobře
ahoj1

XXX.XXX.209.200
D.A.V.E
napsal(a):
Dobrý den, přes 1r dmy jsem si pořídil mladý pár Chameleonů Jemejských asi 15cm velkých. Samec mi bez problému přijímá potemníky ale samice my od té domu jíst odmítá. Nějaké rady čím by to mohlo být? Předem děkuji.
To, že jste dal oba do jednoho terárka spolu, je dostatečný důvod k tomu aby jeden z šel dříve nebo později do kopru.
bez dosvícení, to je další blbost.
1r dmy, není to doufám třeba 14 dní, že by to museli snášet chudáci tak dlouho?
co je teplota 5? 5 wattů? 5 stupňů? 5 kelvinů čím teda topíte v terárku?
jinak - co vůbec jste si zjistil o chovu chameleonů? tipuju že NIC, tudíž špatných věcí bude ještě mnohem víc, takže souhlas s tomíkem.