Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2017 14:21
helena71

XXX.XXX.24.161

Prosím o nějakou radu nebo fígl jak najít hada cca 1,4m jde o užovku, zde jsem se pár věcí dozvěděla a vyzkoušela, zatím bezúspěšně, jako třeba mikroten a na něm voda, prohlédla jsem, kdejaký kout baráku, lednici s mzazákem pomalu převrátila, je fakt, že tenhle přírůstek byl nový a teprve si zvykal na nové prostředí...děkuji za jakkýkoliv tip.

3.10.2017 15:19
karo2702

XXX.XXX.172.116

Mě radili lampu z vodou doprostřed místnosti, ale když to had nevidí, tak nepřijde.
Jinak prohlédnou teplá místa.
Já krmila mládě, dovezené týden předem. To jsem měla ještě terárko s víkem a ne posuvné dveře. Nechala jsem větrací mezeru, had vyzvracel myš a protáhl se. Byl začátek března, nějak se dostal do skříně a zimoval v krabici s ponožkama (jediné místo, kam jsem nekoukala). Pak jsem ráno na velikonoce krabici vytáhla, že ty zimní ponožky uklidím na půdu. Večer z ní had vylezl a čekal mě za dveřma na podlaze.

Novytera

3.10.2017 15:47
Novytera

XXX.XXX.100.217

karo2702 napsal(a):
Mě radili lampu z vodou doprostřed místnosti, ale když to had nevidí, tak nepřijde.
Jinak prohlédnou teplá místa.
Já krmila mládě, dovezené týden předem. To jsem měla ještě terárko s víkem a ne posuvné dveře. Nechala jsem větrací mezeru, had vyzvracel myš a protáhl se. Byl začátek března, nějak se dostal do skříně a zimoval v krabici s ponožkama (jediné místo, kam jsem nekoukala). Pak jsem ráno na velikonoce krabici vytáhla, že ty zimní ponožky uklidím na půdu. Večer z ní had vylezl a čekal mě za dveřma na podlaze.

Tak to ti poradili riadnu kravinu! Televízor neradili?

3.10.2017 20:01
Edánek

XXX.XXX.172.4

...řešila jsem včera...zapomenutá pootevřená posuvná dvířka terária a had ráno pryč...prošla jsem celý byt, sáhla za všechny knížky a že jich nemám málo, prošla všechny skříně, prosvítila za kuch. linkou a tak všelijak podobně...nakonec jí "práskly" kočky...chodily ňufaly ke knihovničce, jedna u ní stále polehávala, prosvítily jsme pod knihovničku a krajtička tam opravdu byla...

7.10.2017 23:57
hofik

XXX.XXX.144.110

Já jsem, v tomto případě použil lákadlo v podobě krabice na krmné hlodavce, T3 nebo T4, tam jsem ubytoval myš, a dal doprostřed místnosti. Hadík když měl hlad, tak se mezi mřížkami víka protáhl dovnitř, spapal myšku, no a ven už se neprotáhl. Požil jsem to s úspěchem vícekrát. Možná ale bude problém s touto roční dobou. Užovka se možná, už rozhodne zimovat.

9.10.2017 11:00
LájošM

XXX.XXX.14.251

Může být kdekoli. smajlík
Ona se objeví, až bude mít hlad. Hlavně si dávejte pozor, aby nemohla utéct ven nebo jste ji omylem nevynesli (se smetím, v tašce apod.)
My už našli utečence v šuplíkách, na skříni, ve skříni, na garnýži, před domem, zamotané v radiátoru, na elektrických šňůrách, v sedačce, v koši na prádlo, v bedně na hračky, v botě...

18.10.2022 11:50
Ashfoard

XXX.XXX.121.49

Dobrý den utekla mi užovka červená 85 cm a nemůžu ji najít už 2 dny hledám a stále nic koukal jsem se všude nějaké rady nebo typ

Přidejte reakci

Přidat smajlík