Krajta královská - nežere

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2017 08:51
Tibortibco

XXX.XXX.35.220

Dobrý den koupil jsem si Krajtu v obchodě mi říkali že je u nich asi 5 dní a nedávali jí žrát, v den kdy měla žrát jsem ji vzal tak jsem ji dával 5 dní klidu na seznámení se s prostředím novým, nic mi nějak neřekli o krajte(profesionální)akorát jen to že ani před dovozem k ním nezrala, každopádně jsem koupil bílou myš a po 5 dnech jsem ji zkusil nakrmit, nic, doslova se začala plazit pric, teď ji mám asi druhý třetí týden a pořád nic zkouším to tak dva tri krát v týdnu no nic, nezájem, výkaly jsou po ní, vodu pije hubena není docela i živá občas dokonce jen tak v terarku spekuluje co většinou Krajta jen kemp nekde v domečku kůži nesvleka a jak říkám he docela živá bez nějakych viditelných problémů, krajtu vytahuju ven z terarka při krmení tudíž ma jiné místo pro lov muze to být problém? Moc se mi nechce dávat jiné zvíře do jejího terarka hygiena a pod.nebo muze byt jinde problém, děkuji za odpovědi.

chameleontomik

1.11.2017 11:43
chameleontomik

XXX.XXX.1.20

Pokud kadí, něco jíst musela nebo je tak malá, že ještě tráví zloutkovy vacek.

problemu muze byt mnoho - zdravotni problem (celist a pod)
stres
paraziti

buh vi, proc si i clovek koupi zvire co neji nic o nem nevi jen ze neji..

1.11.2017 11:52
Tibortibco

XXX.XXX.35.220

chameleontomik napsal(a):
Pokud kadí, něco jíst musela nebo je tak malá, že ještě tráví zloutkovy vacek.

problemu muze byt mnoho - zdravotni problem (celist a pod)
stres
paraziti

buh vi, proc si i clovek koupi zvire co neji nic o nem nevi jen ze neji..

To ze nejí mi nikdo neřekl jen ze ji tam ne krmili a za to ze v krámu nic nevědí ja nemohu ano kadí, za ten čas co ji mám doma dva krát pije, aktivita prostě klasická krajta,... co se týče stresu, nevím je malá cca 50cm, když ji vytahuju tak se stočí jak to dělají no pak když ji mám uz v rukách tak je docela smělá a spekuluje a když ji z nádoby vyndavam kde ji chci naučit krmení tak uz se ani nestačí, nechá se v klidu vyndat jen z terarka ještě ven je taková nesměla.

chameleontomik

1.11.2017 14:04
chameleontomik

XXX.XXX.1.20

že je u nich asi 5 dní a nedávali jí žrát
akorát jen to že ani před dovozem k ním nezrala

z toho teda asi špatně chápu, že nejí.
pokud kadí tak něco jíst musela a nebo tráví bla bla už se opakuju.
vůbec bych ji netahal, nevidím k tomu důvod proč jí stresovat. zkuste rozmrazit hole a na pinzetu v tom terárku.

1.11.2017 14:10
Tibortibco

XXX.XXX.35.220

chameleontomik napsal(a):
že je u nich asi 5 dní a nedávali jí žrát
akorát jen to že ani před dovozem k ním nezrala

z toho teda asi špatně chápu, že nejí.
pokud kadí tak něco jíst musela a nebo tráví bla bla už se opakuju.
vůbec bych ji netahal, nevidím k tomu důvod proč jí stresovat. zkuste rozmrazit hole a na pinzetu v tom terárku.

Dobře to mohu zkusit ale asi se spíš přikláním k tomu dát ji pokoj, taky jsem více méně za to že spíš tráví ještě ale proč se radši ne zeptat moc vám děkuji za info.

Přidejte reakci

Přidat smajlík