luciferus150
napsal(a):
Zdravím, mám cca 25 g agamu a nechce žrát rostlinnou potravu. Hmyz žere z ruky i pinzety ale rostlinnou vůbec, máte nějaký tip jak ji naučit na rostlinnou potravu případně jak ji ošálit. děkuji za rady.
...moje nebyly zeleným tako moc nadšené...vystřídala jsem snad všechny druhy dostupného zeleného mimo ledový salát, jediné co tedy s vekou chutí žraly byl doma vypěstovaný obyčejný salát anebo směs venku (mimo venčící psy) nasbíraného zeleného...
Ja vždy ucim od mala, zerou mi vsecko, vodni meloun, banan, hroz.vino, salaty, jablko, mrkev, jahody, rajce, okurku, papriku atd, pokdy jedi z pinzety hmyz, agamy si rady zvyknou na lesk pinzety, u které vi ze nese jidlo, zkuste nejake barevne ovoce ci zeleninku z pinzety, pak do misky.
gabrielaagama
napsal(a):
Ja vždy ucim od mala, zerou mi vsecko, vodni meloun, banan, hroz.vino, salaty, jablko, mrkev, jahody, rajce, okurku, papriku atd, pokdy jedi z pinzety hmyz, agamy si rady zvyknou na lesk pinzety, u které vi ze nese jidlo, zkuste nejake barevne ovoce ci zeleninku z pinzety, pak do misky.
Spíš se držet "luční směsi" a peking zelí.To ovoce a hlavně meloun jen vyjímečně.Některý Pogonny holt zelený nemusí.Je to jak která, věkem se to mění.