Dýchací potíže kvůli otravě ohněm

Krajta královská
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2018 23:01
Krajta00

XXX.XXX.144.80

Dobrý den
Máme regiusku ktera byla před nedávnou dobou v teráriu vystavena ohni resp. Kouri.
No myslela jsem že se lepší jenže dnes ji zacali téct sliny z pusy a to hodně má nejspíše problém s dýcháním protože má neustále otevřenou pusu a když ji vezmu do ruky sýpe.
Může mi někdo prosím poradit co a ní popř jakou léčbu pokud má někdo podobné zkušenosti zatím jsem zvýšila teplotu a vlhkost v teta. veterinář u nás v kraji žádný není pro exotické zvířata takže se první ptám tady.
Prosím o rychle odpovědi děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2018 07:47

Tohle není sranda ani u lidí, takové nadýchání kouřem. kyslík, léky proti otoku plic, pokud je.

27.2.2018 10:29
podlolik

XXX.XXX.57.157

Vzal bych ji k veterináři, ten vám přesně řekne o co jde a snad vám s tím nějak pomůže.

27.2.2018 10:44
Krajta00

XXX.XXX.97.54

A mohu se zeptat na ty léky proti otoků plic? Neznate nějaké takové? Nebo nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?

27.2.2018 11:21
Riso Scury

XXX.XXX.225.9

Zdravim, sledujem ze sa to zhorsilo... to je spatne, urcite by som doporucil k veterinarovi.

27.2.2018 12:15

Krajta00 napsal(a):
A mohu se zeptat na ty léky proti otoků plic? Neznate nějaké takové? Nebo nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?

Jsou na předpis a to nedáte doma. ani dávkováním, ani monitoringem stavu.

27.2.2018 13:16
montium

XXX.XXX.140.172

Tak proč radíte takový kraviny.
Jediná možnost je veterina, halt musíte sednout do auta a někam s krajtou zajet.

27.2.2018 16:33

montium napsal(a):
Tak proč radíte takový kraviny.
Jediná možnost je veterina, halt musíte sednout do auta a někam s krajtou zajet.

Jaký kraviny? co asi udělají s tím hadem na veterině? kyslík, rtg, léky proti otoku. myslela jsem, že zadavateli by mohlo dojít, že kyslík asi doma nemá.

27.2.2018 21:10
podlolik

XXX.XXX.57.157

Veterina je určitě nejlepší řešení, ani nevíme co krajtě přesně je, tak do ní není dobré hned něco cpát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík