Takže dodávám foto k neznámým vajíčkům.Vím, že to není dobře vidět, ale mi prosím nespílejte, nefotila jsem to já Ví někdo, čí to je? Je to ten bílý chuchvalec uprostřed na rostlině.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
http://www.obojzivelnici.wbs.cz/Klic-snusek-obojzivelniku.html
Díky, já už to hledala všude možně, ale nic mi to nepřipomíná. Jsou bílá, droboulinká, jako ten kuskus, jako by k sobě slepená, ale rosol tam nevidím a nevidím ani černé tečky. Žabí znám, ty tam mám každoročně, tahle jsou úplně jiná
root
napsal(a):
Dobrý den, připadá mi to jako jikry okouna.
Děkuju, děkuju moc Já tam okounka mám, ale jen jednoho on se nějak připletl, když jsem zachraňovala ryby z vyschlého potoka. Ani jsem netušila, že to v potoce máme, velkého jsem tam nikdy neviděla a to chodím kolem a přes denně. Musel být tehdy maličký. A v tom případě to nebude oplodněné, nebo jak? Ona to naklede i tak, i když je tam sama? Já rybám vůbec nerozumím
root
napsal(a):
Taky nejsem přes ryby, ale našel jsem před časem v rybníku okouní jikry a dlouho jsem pátral co to vlastně je.
Já právě hledala všechna možná vajíčka, myslela jsem snad nějací obojživelníci, ryba mne vůbec nenapadla. Já tam mám jen jednoho pstroužka a hafl jelců jak ruka. Ti se vytírají neustále, málem by mi shodily molo, ale mladé jsem nikdy neviděla. Jsou to tak nenažrané potvory, že je asi vždycky požerou. Právě jsem chtěla sehnat okounky, aby tam mezi nima ten chudáček nebyl sám. Jenže u nás se to moc nedá, nejsme jih Čech, ani rybáři. Co jsem pátrala někde v prodejnách ryb, okouny nemívají Ještě jednou díky, díky Vám jsem chytřejší