Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2018 14:27
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.5.240

Co klade vajíčka do vody takto v řetízcích? Díky.

11.4.2018 15:38
Pandinus

XXX.XXX.161.10

Luboš Jedlinský napsal(a):
Co klade vajíčka do vody takto v řetízcích? Díky.

Ropuchy.

11.4.2018 16:07
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.5.240

Myslel jsem si to, jiny druh jsem tam nevidel, kazdopadne jak to ze tam jsou i klasicka vajicka (chuchvalec rosolu) mel jsem tak nejak za to ze prave tyto jsou ropuch. Jedlinsky.

19.4.2019 15:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já se přidám. Nevíte prosím, kdo naklade hrst bílých vajíček v pěně, do rostlin v rybníce? Je to pohromadě, třeba jako pulci, jen to vypadá jinak. Fotku zatím nemám, dodám, ale třeba i tohle něco řekne. Vypadají jako kuskus s bílou pěnou

21.4.2019 10:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Takže dodávám foto k neznámým vajíčkům.Vím, že to není dobře vidět, ale mi prosím nespílejte, nefotila jsem to já Ví někdo, čí to je? Je to ten bílý chuchvalec uprostřed na rostlině.

21.4.2019 11:07
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
http://www.obojzivelnici.wbs.cz/Klic-snusek-obojzivelniku.html

Díky, já už to hledala všude možně, ale nic mi to nepřipomíná. Jsou bílá, droboulinká, jako ten kuskus, jako by k sobě slepená, ale rosol tam nevidím a nevidím ani černé tečky. Žabí znám, ty tam mám každoročně, tahle jsou úplně jiná

22.4.2019 17:07
root

XXX.XXX.27.59

Dobrý den, připadá mi to jako jikry okouna.

22.4.2019 17:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

root napsal(a):
Dobrý den, připadá mi to jako jikry okouna.

Děkuju, děkuju moc Já tam okounka mám, ale jen jednoho on se nějak připletl, když jsem zachraňovala ryby z vyschlého potoka. Ani jsem netušila, že to v potoce máme, velkého jsem tam nikdy neviděla a to chodím kolem a přes denně. Musel být tehdy maličký. A v tom případě to nebude oplodněné, nebo jak? Ona to naklede i tak, i když je tam sama? Já rybám vůbec nerozumím

22.4.2019 18:59
root

XXX.XXX.27.59

Taky nejsem přes ryby, ale našel jsem před časem v rybníku okouní jikry a dlouho jsem pátral co to vlastně je.

22.4.2019 22:06
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

root napsal(a):
Taky nejsem přes ryby, ale našel jsem před časem v rybníku okouní jikry a dlouho jsem pátral co to vlastně je.

Já právě hledala všechna možná vajíčka, myslela jsem snad nějací obojživelníci, ryba mne vůbec nenapadla. Já tam mám jen jednoho pstroužka a hafl jelců jak ruka. Ti se vytírají neustále, málem by mi shodily molo, ale mladé jsem nikdy neviděla. Jsou to tak nenažrané potvory, že je asi vždycky požerou. Právě jsem chtěla sehnat okounky, aby tam mezi nima ten chudáček nebyl sám. Jenže u nás se to moc nedá, nejsme jih Čech, ani rybáři. Co jsem pátrala někde v prodejnách ryb, okouny nemívají Ještě jednou díky, díky Vám jsem chytřejší

Přidejte reakci

Přidat smajlík