Felzuma madagaskarská - samec a viac samíc ?

Felsuma madagaskarská
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2018 23:18
EsterEster

XXX.XXX.195.178

Dobrý deň, veľmi by ma zaujímalo, či je tu niekto taký, kto chová spolu so samcom felzumy madagaskarskej aj viac samíc ako len jednu? Viem že by sa mali chovať v pároch, počula som že zo začiatku to môže byť v pohode, ale že po čase párik začne slabšiu samicu "utláčať", ale naozaj by ma zaujímalo či je to fakt tak nemožné, a či sa nájde niekto kto takto chová a nemá s tým problém, a má skúsenosti. :) Ďakujem :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2018 11:28

I kdyby se někdo našel kdo chová jednoho samce s více samicemi tak co ? To přece neznamená, že vám se to také podaří.Je někdy těžké sestavit i pár.Já měl skvělí pár 3.roky a pak se samec rozhodl, že samici prostě zabije a hotovo ! U chovu více samic je vždy jedna dominantní a ta svou nadřazenost dává brutálním způsobem najevo.Utlačované zvíře musí neustále utíkat, je ve stresu, ukrývá se, mívá zranění, nemá možnost se dostatečně vyhřát, najíst, napít a nakonec hyne.

15.4.2018 11:32

Chovat skupinu (rodinu) felzum jde u Phelsuma standingi.

Honza_Zahradník

11.8.2020 21:47
Honza_Zahradník

XXX.XXX.150.4

Jsem se ptal na Standingi ve skupině a bylo mi to rozmluveno, takže také jen pár.
Grandisek mám 3 páry a to je taková vaječná smršť, že asi nějaký bude muset pryč.

12.8.2020 22:47

No proto jsem dal před 2.lety do závorky ten dovětek rodina. Máma,táta a děti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík