Dobrý deň, veľmi by ma zaujímalo, či je tu niekto taký, kto chová spolu so samcom felzumy madagaskarskej aj viac samíc ako len jednu? Viem že by sa mali chovať v pároch, počula som že zo začiatku to môže byť v pohode, ale že po čase párik začne slabšiu samicu "utláčať", ale naozaj by ma zaujímalo či je to fakt tak nemožné, a či sa nájde niekto kto takto chová a nemá s tým problém, a má skúsenosti. :) Ďakujem :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

I kdyby se někdo našel kdo chová jednoho samce s více samicemi tak co ? To přece neznamená, že vám se to také podaří.Je někdy těžké sestavit i pár.Já měl skvělí pár 3.roky a pak se samec rozhodl, že samici prostě zabije a hotovo ! U chovu více samic je vždy jedna dominantní a ta svou nadřazenost dává brutálním způsobem najevo.Utlačované zvíře musí neustále utíkat, je ve stresu, ukrývá se, mívá zranění, nemá možnost se dostatečně vyhřát, najíst, napít a nakonec hyne.

Chovat skupinu (rodinu) felzum jde u Phelsuma standingi.
Honza_Zahradník

XXX.XXX.150.4
Jsem se ptal na Standingi ve skupině a bylo mi to rozmluveno, takže také jen pár.
Grandisek mám 3 páry a to je taková vaječná smršť, že asi nějaký bude muset pryč.

No proto jsem dal před 2.lety do závorky ten dovětek rodina. Máma,táta a děti.