Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2018 10:46
martinero

XXX.XXX.95.243

Po dnešním prožitku na trzích Fauna hobby v Brně na výstavišti, mám silné nutkání se s vámi podělit o děsnou úroveň této akce. Pokud si to tu čtou pořadatelé, tak bych je chtěl touto cestou požádat; Prosím zrušte tutou pseudo akci! Lákáte chovatele na trhy plné široké a pestré nabídky zvířat, a chov. potřeb, realita je však taková, že (jen z mé už druhé zkušenosti s vámi) neotevřete ani jedno přísálí a celý trh složený z 50% rybářských potřeb,30% hmyzu a krmných hlodavců a dáte jen na chodbu. Než tohle, raději vůbec nic. Myslím že obchodníci budou stejneho názoru. Jedu 80km, po katastrofální dálnici do Brna kde je nespočet uzavírek, zúžení a objížděk na výstaviště, kde je ten den zákaz parkování a nějaký brněnský běh jen proto, abych zjistil, že v tento krásný slunný den sem jedu naprosto zbytečně. Fakt díky za tuto zkušenost. Doufám, že vynaložíte maximální úsilí k tomu, aby tato dnešní akce byla nadobro tou poslední. Za mé vstupné 40, -Kč si kupte zmrzku a zamyslete se u ní alespoň na chvíli nad stupiditou těchto "fauna hobby trhů". Hezký den.

23.4.2018 07:48
lopilop

XXX.XXX.4.133

Vážený pane,
Vy by jste se měl především naučit lekci slušného chování. Vaše řvaní na pokladní bylo opravdu nejen nevhodné, sprosté a hulvátské.
Z rybářských prodejců tam byli zastoupeni 4. prodejci, ( kteří zůstali i na neděli) - jak bylo reklamováno, tato burza byla spojena se sobotní akcí a to rybářskými trhy.
Jinak byla zastoupeno 22. prodejci terarijních trhů, z čehož někteří byli velcí prodejci a tudíž měli zabráno více prostoru.
Pokud se zde jedná o další napadaní ze strany konkurence - co na to říci...
Pokud se jedná o Váš názor - máte na něj právo, jen prosím o pravdivější údaje.
S přáním krasného dne a já se na rozdíl od Vás i podepíšu ( Váš obličej si budu po tom řvaní pamatovat dlouho).

Jasinková Zuzana.

23.4.2018 09:46
martinero

XXX.XXX.89.144

Vážená paní Jasinková,
i já bych vás rád požádal pravdivější údaje. Řvaní na pokladní? Sprostý? A hulvát? Tak to opravdu nevím co ze mě děláte, za koho mě máte, nebo zdali jste si mě s někým nespletla. Vuči ženě jsem nebyl jakživ hulvát ani sprostý. Pokladní jsem neřekl jediného křivého slova. Můžu popravdě říct, že jsem byl dost vytočený celou nabídkou fauna trhů, kterou podtrhla kalamitní situace na silnicích v Brně. Je to už má druhá zkušenost s fauna trhy, proto jsem sem napsal to, co jsem napsal. Moc dobře si pamatuju co jsem pokladní řekl, na co jsem se jí ptal a že jsem si i postěžoval, že jedu 80km navíc v kolizích sa na silnicích abych zjistil, že tu nic není. Toť vše, můj výraz naštvanosti si nejspíše paní pokladní vzala osobně. Asi bych se za to měl omluvit, ale nevybavuji si jediný moment hulvátství, neslusnosti a už vůbec ne řvaní, či sprostých výlevů. Jo, pravda, vlastně jsem řekl že to tu stojí za hov*o. To mi ale potvrdili i další prodejci, kteří mi mimo jiné řekli, že něco kolem patnácti prodejců zrušilo účast.
Jestli máte problém s mým obličejem a vůbec se mnou, omlouvám se, jiný nebudu, za názory si stojím. A když jsem naštvaný, holt vypadám jak vypadám. S tím nic neudělám. Pokud paní na pokladně cítí osobní hulvátský utok z mé strany, bohužel je mi líto že to takto vnímá, avšak nijakým způsobem se její osoby nedotknul. A pokud ano, upřímně se omlouvám. Rád bych ale věděl čím jsem toto způsobil.

Upřímně, to co jste mi sem napsala mi ještě nikdo nejen nenapsal ale ani neřekl. Rád si popovídám s lidmi, vážím si lidí a chovám se vůci svému okolí s pokorou a úctou. Že jsem takto zrovna nevypadal na první pohled, když jste mne viděla, ještě neznamená, že mě můžete zaškatulkovat mezi hulváty.

Přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Martin GRUND.

Přidejte reakci

Přidat smajlík