Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2018 12:28
Foxie

XXX.XXX.11.112

Mám v plánu si kupovat krajtu, ale mám problém ve výběru terárka. Nejde mi o ceny, ale o to, že budu potřebovat terárko převážet na chalupu a zase zpátky a pak s ním také občas manipulovat doma. Mám snahu dát zvířeti co nejvíc prostoru a po zkušenosti s velkým skleněným teráriem pro chameleona vím, že potřebuju sehnat nějakou lehčí alternativu. Viděla jsem, že někteří lidé v zahraničí, například Americe, používají plastová terária, ale nedaří se mi najít žádné ve velkých rozměrech. Sháním nějaké, které bude minimálně 120x60x60 cm. Nevíte, kde se dají sehnat? Popřípadě nevíte o jiném typu terária, co by bylo lehké? Nebo je lepší si nějaké terárium teda vyrobit? Budu ráda za každou radu.

20.6.2018 15:13
lukasbiker

XXX.XXX.37.12

S tím kde koupit neporadím. Ale hlavně nevidím důvod krajtu vozit někam na chatu. Zbytečný stres jak pro hada tak pro majitele. Krajta může být doma v teráriu klidně i měsíc bez potravy. A taky nevím jaký druh krajty. Pokud královskou tak vámi udané rozměry terária by stačili. Pokud se jedná o větší druh tak je to naprosto nedostačující.

20.6.2018 15:25
Foxie

XXX.XXX.11.112

Jsem člověk, co má zvíře rád u sebe, takže ho nechci nechávat doma. Obzvlášť ne přes celé prázdniny. Terárium si nakonec vyrobím sama. A ano, jde o krajtu královskou. Nakonec budou rozměry terária: 117 cm,90 cm a 60 na výšku. A nevím, proč všichni blbnou se stresem. Byla jsem vyděšená při koupi chameleona, jelikož z každé strany šlo, jak hrozní jsou to stresáci a přitom to byl naprostý pohodář a o vše se zajímal. Máme i kamarádku, co s hady tancovala a taky neměla žádný problém. Nemyslím si, že jedna cesta autem jednou za čas to zvíře zabije. To už jsem z aut víc vystresovaná já, jelikož je mi pokaždé zle. Plus (nezastávám to a neříkám, že mi to přijde v pořádku) jsou ve spoustě zemích hadi přepravováni od prodejců v krabici jako balíček klidně tři dny a jsou v pořádku.

Neregistrovaný uživatel

20.6.2018 15:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.80

Koukněte na terárka od Allugro-pro. I obří dvoumetrové terárko od nich hravě uzvedne jedna 52kg holčina smajlík ozkoušeno smajlík Hygieničnost super, váha super a vypadá to že odolnost zatím také smajlík
Mají stránky:
Aluhobby.cz sekce Teraristika - terária. Zatím v nabídce nemají nic dělají pouze na zakázku. Nicméně rychle a i s dovozem se dá domluvit. Co vím tak obří terárko ( 200x75x50)stálo desítku? Teď už to bude možná o fous levnější a samo že menší tera cena dolu smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.6.2018 15:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.80

lukasbiker napsal(a):
S tím kde koupit neporadím. Ale hlavně nevidím důvod krajtu vozit někam na chatu. Zbytečný stres jak pro hada tak pro majitele. Krajta může být doma v teráriu klidně i měsíc bez potravy. A taky nevím jaký druh krajty. Pokud královskou tak vámi udané rozměry terária by stačili. Pokud se jedná o větší druh tak je to naprosto nedostačující.

měsíc bez potravy klidně ale bez vody když si do ní nachčije nebo jí vylije těžko...

20.6.2018 15:37
lukasbiker

XXX.XXX.37.12

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
měsíc bez potravy klidně ale bez vody když si do ní nachčije nebo jí vylije těžko...

O vodě jsem nic nepsal. Jen o potravě.

20.6.2018 15:40
Foxie

XXX.XXX.11.112

Super, děkuju. Určitě kouknu.

Neregistrovaný uživatel

20.6.2018 21:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.80

lukasbiker napsal(a):
O vodě jsem nic nepsal. Jen o potravě.

No ono to ale jaksi souvisí ne? nemůžu prostě odjet a nechat hada měsíc bez dozoru. Sice ten důvod neni žrádlo ale voda ale výsledek stejnej.

Neregistrovaný uživatel

20.6.2018 21:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.80

Foxie napsal(a):
Super, děkuju. Určitě kouknu.

mají i fb, prostě jim napsat rozměry terárka přibližné co chcete a jaká bude cena. a pak už pořešíte zbytek smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík