Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2018 15:20
Agama753

XXX.XXX.12.216

Ahojte, potřebovala bych poradit se samcem agamy. Mám nedopatření 2 samce cca 5 let staré ale jsou spolu od malička a jsou k sobě kamarádšti. Když vyrůstali tak jeden byl trochu divný- nerostli mu do ostra drápky, nedovírá špičku tlamy a nemá ani trochu ostré zuby, má je spíš po částech spojené ale u jídla mu to moc nepřekáží. Jenom neumí ukousnout kus listu, takže to musím důkladně trhat a saranče sní po nějakém tom pokusu. Jako mláďatům jsem jím obalovala crvčky ve vitamínech, po několika měsíců možná po roce jsem přestala. Jeden samec žere obden a váží přes 350g (vážila jsem bez ocasu oba dva) a měří stejně 45cm jako ten druhý, co žere několikrát denně a váží kolem 300g. Dávám jím polníček, rukolu a někdy směsky kde jsou různé saláty ale většinou to kde je ten polníček atd.1x týdně sarančata a za pár měsíců holátka. Ale trochu by mě zajímalo proč jeden tak hodně žere, hodně vylučuje (bobky má v pohodě) a je v celku trošku hubený a lehký. S drápky a tlamou už určitě nic nedělám. Ve zverimexu už tak vypadál ale byla jsem začátečník a na nic mě neupozorňovali, dokonce mi řekli, že to je samička, tak proto dva samci. Mám zase začít s vitamíny nebo je krmit něčím lepším, když tak čím. Děkuji předem.

1.7.2018 15:52
Agama753

XXX.XXX.12.216

Agama není jak by měla- chybyčka, *nejí jak by měla.

1.7.2018 21:24
Agama753

XXX.XXX.12.216

Děkuji :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík