Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2018 09:03
Nikola89

XXX.XXX.176.6

Dovezla jsem si ze špatných podmínek spiloty, odcervim, zbavila neskutečného množství parazitů, místa od špatných svleku ošetřila Betadinou, ale ještě jsou věci se kterými si nevím rady, viz foto, prosím o radu jestli to co má s očima jsou paraziti nebo ne, a případně co na ně, a co to má na břichu, děkuji. Jedná se o 10ti letého samce.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2018 09:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.74

Nic proti ale doprkna to nepoznáte ani když se had bude svlíkat? A to je chcete chovat? Oh my god smajlík
Je zakalenej a půjde do svleku, roste ho nebo mu udržujte dobrou vlhkost a tahejte ho co nejmíň nic na něj nepatlejte teď. A už vůbec ho nestříkejte ničim proti parazitum jinak bude další svlek opět nahovno. Břicho má bud po špatných svlecích starou jizvu nebo od něčeho spálené každopádně je to zhojené a dál bych v tom nehrabala.

9.7.2018 10:20
Nikola89

XXX.XXX.176.6

Nejsem idiot, tohle nejsou zakalené oči před svlekem, bohužel mi nešlo udělat lepší fotku.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2018 11:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.198

Nikola89 napsal(a):
Nejsem idiot, tohle nejsou zakalené oči před svlekem, bohužel mi nešlo udělat lepší fotku.

Sorry ale jsou, až se mi nějakej z 28 hadů zakalí udělám jich vám třeba dvacet. může tam mít starej svlek z minula, stává se to běžně. kort jestli se svlíkal dřív blbě ale nahovno se to odstraňuje ručně. Buď je to běžný zakalení nebo starej svlek, ale pokud je to jen te´d zakalený jakýmkoli ručním pokusem o sundání mu max ublížíte. takže bych prostě počkala na svlek.
Jako zánět to fakt neni ani nic jinýho. Na to aby tohle člověk poznal lepší fotku fakt netřeba a jo tejranejch hadů mi rukama prošlo dost. Tenhle je ještě v supr stavu oproti některejm. Dejte mu normální podmínky, nakrmte ho držte mu vlhkost on se toho postupně zbaví sám. i když dokud to nesleze asi moc žrát nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík