Dobrý den, v noci nám utekla korálovka z uzavřeného terárka (hlava mi nebere jak se jí to povedlo).
po bytě jsme rozmístili mystičky s vodou a mokrý hadry.
nemáte nějaké typy na to jak jí najít?
Jestli bydlíte v paneláku zaplňte pěnou stupačky a čekejte. Z5 korálovek jsem chytil jednu- lezla za závěsem po zdi.1,5 m hroznýše jsem v 1+1 našel po 4 měsících pod ledničkou. Kamarád našel uhynulou malou korálovku v krabici pod zásuvkou.
Teď je zrovna horko, což je "škoda". Utekla mi korálovka 2x. Jednou bylo horko, ale to mi ji vyslídili kocouři (hypnotizovali skříň, do které vlezla), po druhé byla zima a já ji našla u hřejícího kompresoru ledničky.
děkuji za typy, každopádně hada jsme našli na chodbě nejspíše byl schovanej za linkou a kdyz byl doma klid tak vylezl, naštěstí jsem byl doma a zahlídnul ho.
Zkontrolujte si dírku od elektrických šňůr, a větrání, jestli není někde trochu místa na útěk. A jestli je ještě malinká, mohla zdrhnout i mezerou mezi šoupacími skly. Na to stačí zastrčit přes celou výšku proužek kartonu.
Je totiž starší než dva roky a hrozí tedy, že nedostanete smysluplnou odpověď. Pokud vás toto téma zajímá,
vložte prosím váš příspěvek nebo dotaz jako nové diskusní vlákno.