Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2018 12:26
Srnka jirka

XXX.XXX.12.89

Dobrý den. Poradí mi někdo? Po týdenní dovolené byla naše koralovka pryč. Bohužel bylo stále otevreno ven a zajímá zda a jak ji mám venku najít a jestli má šanci venku přežít. Dům stále prohledavam. Zahrada je poměrně velká. Pak už je pole a les. Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2018 21:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Srnka jirka napsal(a):
Dobrý den. Poradí mi někdo? Po týdenní dovolené byla naše koralovka pryč. Bohužel bylo stále otevreno ven a zajímá zda a jak ji mám venku najít a jestli má šanci venku přežít. Dům stále prohledavam. Zahrada je poměrně velká. Pak už je pole a les. Děkuji za rady.

...to bude jako hledat tu příslovečnou jehlu v kupce sena, v tomto případě doslova ve stohu...

Neregistrovaný uživatel

13.8.2018 07:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.204

Je sance ze je vevnitr. I kdyz mala. Jedine co se me osvedcilo na vsechny hady nekdy v noci jak uz je par hodin zhasnuto vsude a klid proste honem rozsvitit mobil nebo baterku a behem par vterin prohlednout co nejvic z bytu. Na tyhle nocni prepadovky jsem driv (prvni noc po uteku) nebo pozdeji (do tydne nejdele) nacapala vsechny.

15.8.2018 11:01
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nemám žádné zkušenosti, jen mne zajímá: jak uteče had z terária?

15.8.2018 14:34
nuty

XXX.XXX.11.150

Může být třeba odchlíplé větrání, tak že si toho nevšimneš.U mládat se často stane, že prolezou mezerou mezi předními zašupovacími skly i když ti připadá, že se tam nemůžou vejít.No a často nepozornost.Jdeš třeba vyměnit vodu a necháš pootevřené terárko.

15.8.2018 16:18
Alkonost

XXX.XXX.254.248

lesnížínka napsal(a):
Nemám žádné zkušenosti, jen mne zajímá: jak uteče had z terária?

rodice si poridili koralovku, a jak ji jednou za cas chytne smejdiva nalada tak se plazi po teraku a vsem v nem ja jak se opirala o predni sklo(je na terariu jakoby sikmo) tak se naucila ze se vysoupne a otevre si
vyresili to spuntama na sklo

Přidejte reakci

Přidat smajlík