Moje malá agama vousatá nechce jíst, co s tím?

Agama vousatá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2018 07:32
ChillVeverka

XXX.XXX.110.121

Dobrý den, moje 2měsíční agama nechce jíst mám terárko 50x35x35 a světlo s UVA hřeje a nahrazuje slunce(vitamín D) dal jsem jí do mističky okurku na drobno nakrájenou a nepřijde mi že by se toho vubec dotkla mám jí 2 dny je možné že třeba že si ještě nezvykla na nové terárium? nebo stres? prosím moc o rady děkuji.

20.8.2018 10:34
TT-nka

XXX.XXX.18.182

Né všechny mláďata agamy jedí hned rostlinou stravu... Každý den nabízet, nechat v misce a ona si časem vezme. Okurku podávat ale občas, né pravidelně, spíš bych volila byliny.
Živou potravu jsi zkusil? malého cvrčka? Mláďata potřebují nejvíce hmyz. Tvoří většinu jejich jídelníčku.

20.8.2018 12:19
nuty

XXX.XXX.59.54

No některý Pogonny zelený moc nepreferujou (některý se zas po něm můžou utlouct).Ta okurka je jí na nic, radši jí del pampelišku nebo něco z louky(pozor na postřiky).Živé baští?To terárko je moc malý i pro mládě.Osvětlení potřebuje UVB.

20.8.2018 20:37
lupus4

XXX.XXX.12.150

ChillVeverka napsal(a):
Dobrý den, moje 2měsíční agama nechce jíst mám terárko 50x35x35 a světlo s UVA hřeje a nahrazuje slunce(vitamín D) dal jsem jí do mističky okurku na drobno nakrájenou a nepřijde mi že by se toho vubec dotkla mám jí 2 dny je možné že třeba že si ještě nezvykla na nové terárium? nebo stres? prosím moc o rady děkuji.

nastuduj si celý web a pak se jím ŘIĎ

https://www.reptile.cz/agama-vousata/co-zerou/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík