Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.11.2018 17:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.136

Zdravim, chtěla bych pozadala o radu. V domě u sklepa jsem nasla asi tricentimetrove (mereno bez ocasku) mlade jesterky. Bylo ztuhle chladem myslim. Koupila jsem terarijni substrat pro plazy a cervy, ktere zatim mlade ignoruje, nahrivam lampickou. Je potřeba jako krmení pro tak malou jesterku neco jiného? Děkuji.

5.11.2018 18:34
Catparrot

XXX.XXX.49.252

Paní... Ještěrka patří do přírody. U nás v ČR je zákaz odchytu ještěrek, žab, atd. Asi být Vámi, tak ji vypustím spátky do přírody, třeba bych tam dala nějakou maličkou krabičku, ve které bude teplo (pochybuji, že tam poleze).

Neregistrovaný uživatel

5.11.2018 19:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.136

Nepovažuji jesterku z přírody za domaciho mazlíčka, pouze jsem se snazila zachránit mu život a opět vypustit do přírody. To je pro ty, kdo mě napadají za nezákonný odchyt!

6.11.2018 12:59
sharingan

XXX.XXX.182.138

Ona naprostá většina mláďat, nejen plazů, se v přírodě nedožije dospělosti. Snaha o pomoc a zvýšení šancí konkrétnímu nalezenému prckovi je fajn, ale ve Vašem případě na to zatím nemáte potřebné znalosti a vybavení, takže rovněž doporučuji vypuštění, dokud je relativně teplo, šupnout někam pod pařez/hromadu palivového dříví a doufat, že je dostatečně v kondici, zahrabe se tam a přečká zimu.

7.11.2018 17:16
Catparrot

XXX.XXX.49.252

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nepovažuji jesterku z přírody za domaciho mazlíčka, pouze jsem se snazila zachránit mu život a opět vypustit do přírody. To je pro ty, kdo mě napadají za nezákonný odchyt!

Tomuhle Vy říkáte "napadání"? Pokud tu ještěrku odchytnete, dáte ji do tepla, tak zimu přežije těžce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík