Dobrý večer mel bych dotaz ohledně krmeni Goniurosaurus hainanensis a pauzy mezi krmným režimem. Dovezl jsem 1,1 dle data na kelimku oba přes 1 rok staré. Dostal jsem k nim i startovaci krabicku s cvrčky optimální velikosti. Ac mám pro ně pěkné terarium pouzil jsem zatím pouze vetsi plast krabicku kde je nizka miska na vodu, ukryt z kury a jako podklad ubrousek. Duvod abych mel prehled o tom kolik sní potravy. Mam je druhy den a cvrčky nezerou spise jim uhybaji. Teplota v zarizeni 24 - 25 stupnu. Relativni vlhkost a zarizeni v kterem jsou je obdobné v jakem byli u chovatele. Potrava taktez jako u chovatele. Nefunguje ani opatrne drazdeni ani klid. Ma nekdo nejakou radu? Delka hladoveni bez ujmy?
Dnes jsem s nima udělal posledí manipulaci a na radu jednoho chovatele nechám je tedy pár dní v klidu, při přesunu jsem je rovnou změřil 1,0 má 120 mm (nz: 19.8.2017) a 0,1 má 110mm (nz:20.10.2017) zakoupeno v krabičká se dnem o průměru dna 90 mm, 30 mm výšky viz foto. Pohlaví vidět zřetelně.
Při konzultaci po tel. s jiným chovatelem těchto gekončíků se nezdá velikost oproti datu narození.
Nějaké poznatky od jiných chovatelů bych uvítal, dle data narození by se velikost měla přibližovat již adultním jedincům.
Dnes odpoledne jsem je po dvou dnech v klidu vlozil do nového teraria. Pro prvni dny vetsi vzdušná vlhkost. Meli tam tmu. Vecer jsem kontrolne rozsvitil a nasel zvirata viz foto, nikdy jsem jestery nechoval ale myslim ze doslo k pareni, o to vice mne zajima otazka veku tech zvirat.
Takze diky za seriozni info od chovatelu tohoto druhu