Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2018 21:57
Rytychs

XXX.XXX.96.102

Dobrý večer mel bych dotaz ohledně krmeni Goniurosaurus hainanensis a pauzy mezi krmným režimem. Dovezl jsem 1,1 dle data na kelimku oba přes 1 rok staré. Dostal jsem k nim i startovaci krabicku s cvrčky optimální velikosti. Ac mám pro ně pěkné terarium pouzil jsem zatím pouze vetsi plast krabicku kde je nizka miska na vodu, ukryt z kury a jako podklad ubrousek. Duvod abych mel prehled o tom kolik sní potravy. Mam je druhy den a cvrčky nezerou spise jim uhybaji. Teplota v zarizeni 24 - 25 stupnu. Relativni vlhkost a zarizeni v kterem jsou je obdobné v jakem byli u chovatele. Potrava taktez jako u chovatele. Nefunguje ani opatrne drazdeni ani klid. Ma nekdo nejakou radu? Delka hladoveni bez ujmy?

13.11.2018 17:18
Rytychs

XXX.XXX.96.102

Dnes jsem s nima udělal posledí manipulaci a na radu jednoho chovatele nechám je tedy pár dní v klidu, při přesunu jsem je rovnou změřil 1,0 má 120 mm (nz: 19.8.2017) a 0,1 má 110mm (nz:20.10.2017) zakoupeno v krabičká se dnem o průměru dna 90 mm, 30 mm výšky viz foto. Pohlaví vidět zřetelně.
Při konzultaci po tel. s jiným chovatelem těchto gekončíků se nezdá velikost oproti datu narození.
Nějaké poznatky od jiných chovatelů bych uvítal, dle data narození by se velikost měla přibližovat již adultním jedincům.

14.11.2018 20:45
Rytychs

XXX.XXX.96.12

Goniurosaurus hainanensis 1.1 poprosil bych o info od chovatelů těchto zvířat jaká je velikost ve věku 1rok +

16.11.2018 21:17
Rytychs

XXX.XXX.96.249

Dnes odpoledne jsem je po dvou dnech v klidu vlozil do nového teraria. Pro prvni dny vetsi vzdušná vlhkost. Meli tam tmu. Vecer jsem kontrolne rozsvitil a nasel zvirata viz foto, nikdy jsem jestery nechoval ale myslim ze doslo k pareni, o to vice mne zajima otazka veku tech zvirat.
Takze diky za seriozni info od chovatelu tohoto druhu

Přidejte reakci

Přidat smajlík