Ahojte lidi, potřeboval bych Vaše rady.
Včera byl u mě synovec , a hrál si s mýma prckama. Bohužel špatně zavřel terárko, všiml jsem si toho až ráno.
Po překonání celého bytu, odsunutí skříní, postele atd, se mi podařilo jednoho gekončíka najít mezi krabicemi.
Bohužel po tom druhém ani stopy. Několikrát jsem prohledal celý byt. Nakonec jsem do každé místnosti dal misku s vodou a krabičku od cvrčků s lignocelem.
Napadá Vás ještě něco? Nebo fakt už jen čekat až se objeví. Teďka to vypadá jak kdyby nebyl vůbec v bytě, ale to je blbost.
Díky Všem za radu.
Ahoj,hele našel jsem ho nakonec, trošku pohublého,ale jinak v pořádku, dnes už to je pořádný macek. :) Trvalo to cca 2 měsíce, než jsem ho našel. Nevím jak se tam dostal,ale byl za skříní,která byla pevně namontovaná ke zdi.Je tam malá mezera, takže jedině přes ní. :)
Být tebou, hledej hlavně v noci. :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

2 měsíce se zdá jako dlouhá doba, ale znám několik lidí kteří gekončíka našli téměř po roce a byl naprosto v pořádku
Nemáš zač. :) musel jsem to cele demontovat, bylo to ve 4 ráno,ale nijak mi to nevadilo :).Taky záleží jak ho máš starého, popřípadě jaké měl zásoby v ocásku. Každopádně co jsem dělal já, tak jsem několikrát v noci chodil po bytě s baterkou,kontroloval všechny rohy a místa kde by mohl byt (za lednicí,skříně,gauč atd.) a taky mi bylo doporučeno dát na noc do trička topnou desku a nechat na zemi a chodit v určitých intervalech kontrolovat :)
Jo a ještě jsem zavíral na noc dveře aby mi necestoval po bytě. Najde se to se neboj :)