Dobrý den, my máme chameleona jemenskeho. Jsou mu 2 měsíce necelé, je velký 13 Cm cca, cvrcky jí normálně když teda nespí. Spi pořád ne jen v noci, ale i přes den, spi skoro 24 h denně. Prosím pomocte co mám dělat? Nechci o nej přijít. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A podmínky? Takhle vám nikdo neporadí
montium
napsal(a):
Myslíte že chamíci v přírodě žijou na tkaničkach do bot?
Jistě, že ne, má to tam jenom na okrasu a nejsou to kaničky do bot, je to něco na způsob provazu leze si po tom a myslim, ze ho to docela baví. A neptala jsem se co má být v terárium, ale proc furt spí, že mě to znepokojuje, tak děkuji za tuto otázku. A nashedanou.🖐
Uživatel s deaktivovaným účtem

Barborabarca
napsal(a):
Jistě, že ne, má to tam jenom na okrasu a nejsou to kaničky do bot, je to něco na způsob provazu leze si po tom a myslim, ze ho to docela baví. A neptala jsem se co má být v terárium, ale proc furt spí, že mě to znepokojuje, tak děkuji za tuto otázku. A nashedanou.🖐
U plazů co má být v teráriu a jakékoliv zdravotní problémy hodně, hodně souvisí.
Vlastně vždycky jsou to dvě strany jedné mince. Plaz spí, případně uhyne, protože v teráriu je něco špatně, něco chybí či něco jiného přebývá. Výjimek je docela málo.
Barborabarca
napsal(a):
Spí "furt" protože, pokud nenapíšete podmínky chovu, tak už bude spát navždy a myslím, že to nebude dlouho trvat. Sama zaviníte jeho smrt, protože co má být v teráriu je pro něho životně důležité.