Dobry den, zbylo mi doma kousek místa a protože jsem před casem par hadu mel , rad bych zase hada. Mista není moc, jen na terarko 45x45x vyskove moc omezen nejsem , ale myslel jsem tak 90cm , ale muze byt vice. Premyslel jsem o jesterkach ,gekonech, zabach , jenze bude to nad nasi posteli a nerad bych v noci poslouchal nejake kvakani ( staci , když zacne vymrzovat bulterier vedle postele :) ) Takze tim padem mi vychazi had. Nejlepe asi nejaky stromovy ( prosim jen nejedovaty , protoze deti atd).Nebranil bych se asi ani jesterkam , pokud nebudou v noci hlucet . Nerad bych aby se trapil nedostatkem prostoru , proto se ptam na rady ohledne druhu. Dekuji!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přikláním se ke krajtě zelené, z gekonů na seznam přihodím možná ploskorepa fantastického (uroplatus phantasticus) - máte docela fajn rozměry pro trojici...
Dobrý den,
Nevím jak ostatní, ale já bych si být vámi pořídil pagekony řasnaté (rhacodactylus ciliatus)... Jsou to 'mazlové' (pokud se tak dá nějakému plazovi říkat). Mají rádi děti a jsou poměrně nenároční.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chameleona za sklo nedávejte, říkáte si tím o dýchací potíže. Chamíci se, co jsem vypozorovala, mají lépe za pletivem/sítí do oken.
Spíš se koukněte na gekony, těch máte k dispozici dost velký výběr :)