Zajímalo by mě, zda máte někdo s terarstickými doplňky z Číny osobní zkušenost. Mnoho akvaristů si pochvaluje takřka totožné výrobky za poloviční cenu, osvětlení a podobné, zda jsou kladné zkušenosti i u teraristů. I já jsem si z Číny nechala poslat např. díl ke vzduchování akvária.
Ráda bych, aby příspěvky byly pokud možno co nejvíc k věci, myslím, že téma může být přínosné i pro další chovatele. Zkuste se prosím vyhnout příspěvkům typu " z číny bych si nikdy nic neobjednal". Jak jsem řekla - zajímá mě zejména osobní zkušenost s konkrétními výrobky - co bylo fajn, co ne... Díky.
Také zdravím a přidám se, věci z Číny? Proč ne, když si člověk nakoupí u nás, kde to asi tak bylo vyrobeno že? Stačí si to na výrobku přečíst.
Já už z Ali nakupuji několik let a vše bez problémů, ať už jde o formikária, napáječky, termostaty, topné kabely a podložky, teploměry, vlhkoměry a další podobné věci.
Můj názor je, že kromě speciálních UVB žárovek, kterým moc z Číny nevěřím, není problém tam s rozumem nakoupit vše...😊