Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2019 23:25
Murin

XXX.XXX.238.90

Dobrý večer, mám problém u anakond, že mi nechtějí žrát. Je to pár a mají cca 70cm. Jsou cca měsíc po prvním svleku. Zkoušel jsem od myších holat až po malý kuřata, ale furt nechtějí. Nevypadají, že by nějak straceli na váze, ale připadá mi, že vyrostli i trochu zmohutneli za ten měsíc, co je mám. Chci jim ještě zkusit dát živý ryby do boxu s vodou a axaloty, jestli to pomůže a vezmou si. Kupuval jsem je ještě, když nebyli ani po prvním svleku. Poradili byste mi prosím, co a jak mám udělat, aby začali žrát? Mají tam velké box s vodou a ten vytapim topnou folii. Ve vodě mají cca 26-28°C. U topný fólie na suchu mají něco málo přes 30°C. Na druhý straně terária jim nejde teplota pod 25°C. Poradili byste mi prosím, jak to udělat, aby začali žrát? Děkuji.

Ještě mám jeden problém, že u anakond pod kůži se jim udělali takový malý boulicky, ale teď jsem se koukal a už to mají tam malý strupy z tich boulicek Řešil jsem to s chovatelema, co chovají anakondy i odchovávají a oni mi říkali, že to měli taky u anakond, když je koupili a nebo, když měli u nich odchov, tak to taky měli a že neví, co to je. Poradili byste mi prosím i s tadytim? Vůbec nevím, co to může být. Jeden mi říkal, že si myslí, že to může být voda pod kůží u mláďat, ale že vůbec neví, že si to jenom mysli, ze po pár svlecich to zmizí. Rád bych znal víc názoru na to, co to může být. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuji.

Pridam fotku anakond i tich boulí a snad někdo bude vědět.

Neregistrovaný uživatel

17.4.2019 07:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233

On je nekdo jeste tak pitomej ze si schvalne koupi nerozkrmeny zvire??? Proboha proc?? Pak se deje presne tohle. Uz by davbo zrat meli. Jsou to mimina. Dlouhy vyckavani jestli si vemou taky nemusi skoncit dobre. Predpokladam. Ze krmite zivou? Mala mys do malyho boxiku aby hada furt prudila ale ne tak velka aby ho dohryzala a v noci, ne pres den. Nebo mastomys nebo mini potkan. Proste adekvatne velke zvire ale natolik mlade aby to nekousalo. Jak jste krmil doted? Pokud mimo tera zkusit krmit v tera. Pokud v tera zkusit dat do boxiku. Pokid jste nahodou nezkousel jeste zive je problem jasnej.

Neregistrovaný uživatel

17.4.2019 07:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.233

Murin napsal(a):
Dobrý večer, mám problém u anakond, že mi nechtějí žrát. Je to pár a mají cca 70cm. Jsou cca měsíc po prvním svleku. Zkoušel jsem od myších holat až po malý kuřata, ale furt nechtějí. Nevypadají, že by nějak straceli na váze, ale připadá mi, že vyrostli i trochu zmohutneli za ten měsíc, co je mám. Chci jim ještě zkusit dát živý ryby do boxu s vodou a axaloty, jestli to pomůže a vezmou si. Kupuval jsem je ještě, když nebyli ani po prvním svleku. Poradili byste mi prosím, co a jak mám udělat, aby začali žrát? Mají tam velké box s vodou a ten vytapim topnou folii. Ve vodě mají cca 26-28°C. U topný fólie na suchu mají něco málo přes 30°C. Na druhý straně terária jim nejde teplota pod 25°C. Poradili byste mi prosím, jak to udělat, aby začali žrát? Děkuji.

Ještě mám jeden problém, že u anakond pod kůži se jim udělali takový malý boulicky, ale teď jsem se koukal a už to mají tam malý strupy z tich boulicek Řešil jsem to s chovatelema, co chovají anakondy i odchovávají a oni mi říkali, že to měli taky u anakond, když je koupili a nebo, když měli u nich odchov, tak to taky měli a že neví, co to je. Poradili byste mi prosím i s tadytim? Vůbec nevím, co to může být. Jeden mi říkal, že si myslí, že to může být voda pod kůží u mláďat, ale že vůbec neví, že si to jenom mysli, ze po pár svlecich to zmizí. Rád bych znal víc názoru na to, co to může být. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuji.

Pridam fotku anakond i tich boulí a snad někdo bude vědět.

Jinak terarko maj nahovno zarizeny. Vidim sice box. Jako bazenek ale nechutne vysokej. Problem. Okamzite neco nizsiho. Dyt z toho nemuzou poradne vylizt ani si tam vlizt. Jaky. Maj teploty? Jestli blby nemusej zrat proto.
Jinak skvelej napad poridit si tak nebezpecny zvire este nerozkrmeny a pak resit takovy zaklady

17.4.2019 10:11
Murin

XXX.XXX.253.74

Tak jde vidět, Že Ty o tom nevíš nic. Ptám se na radu a ne na to, aby Amblerová psala nějaký kokotiny. Teploty tam máš napsaný, tak jestli neumíš číst, tak Tvůj problém. Box se zdá, že je vysokej na fotce, ale není tak vysokej. Řešil jsem to s chuvatelema, co mají anakondy a říkali mi, že mají ještě čas, že na váze nějak nestácí a ty moje vypadají dobře, tak že je můžu ještě nechat. Jenom by mě zajímali zkušenosti dalších lidí. S tím krmením jsem to zkoušel, jak jsi psala, tak všechno, ale vůbec nic, tak ještě zkusím ryby a axaloty,. Když nic nepomůže, tak pak ke budu krmit ručně, ale na to násilný krmení nemám nervy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík