Co do suššího terária

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2019 16:49
Támhleten

XXX.XXX.220.170

Dobrý den. Hledám nějakou ještěrku, nebo gekona do menšího terárka, asi tak 40x40x40cm (terárium bych koupil až později). Chtěl bych spíše nějakého "suchomilného" živočicha. Napadl mě gekončík noční nebo gekon panenský. Děkuji za rady

30.6.2019 22:58
nicooo

XXX.XXX.55.3

Já mám v podobným Paroedury androyensis, taky úžasný tvorečkové nebo Stenodactylus petrii je taky menší gekon. Na gekončíky je to podle mě moc malý.

1.7.2019 06:54
Támhleten

XXX.XXX.220.170

Děkuji za reakci. Na oba tyto druhy jsem koukl. Taky pěkní, ale nenašel jsem nikoho, kdo by je prodával. Jestliže je to na gekončíky malé, gekoni panenský by do toho šli? Popřípadě, poradíte mi ještě, kde dané druhy sehnat, nebo ještě jiné druhy?

1.7.2019 07:45
nicooo

XXX.XXX.55.3

Petrii má pan Krchov (animalfarm.cz) mám je od něj. Paroedury mám od paní, je na facebooku jako Little Monsters, je z Krumlova. Měla by mít ještě neurčená mláďata, tak se můžete zkusit domluvit Jinak těch lugubrisů tam můžete mít i víc :-) a pokud není podmínka nočních, tak se dá i jeden pár phelsuma klemmeri, ale ty už jsou dražší a občas je problém je sehnat. Mě se zadařilo na Exotice, ale je třeba říct, že je měl jen jeden pán a jen dvě samice, pochybuju, že v 10, kdy se otevřelo pro veřejnost je ještě měl. Spíš se dají sehnat neurčená mláďata

Přidejte reakci

Přidat smajlík